пʼятниця, 09 листопада 2007 19:02

Музиканти Тіни Кароль грали на бокалах

22-річна співачка Тіна Кароль дала перший сольний концерт у столичному палаці "Україна". Вона почала тур на підтримку свого альбому "Полюс притяжения", який має десять пісень та два кліпи. Його продаватимуть із цієї середи.

— Приїхали мої московські родичі, — каже співачка перед концертом. — А ще мама. Тато не прийшов. Коли він у залі, чомусь вимикається вся апаратура. Татко нервово курить під палацом "Україна" і розглядає афіші.

Тіна виступає з пітерським гуртом "Хрустальная гармония". Це — двоє музикантів. 41-річний Ігор Скляров грає на 36 кришталевих келихах, а 40-річний Тимофій Вінковський — на 25 скляних колбах. Співачці вони підігрують у пісні "Намалюю тобі зорі", а ще відтворюють мелодію з балету "Лускунчик".

— Мои сказочники, — називає їх Кароль.

Звук поганий. У колонках постійно чути потріскування й рипіння. У проході зібралися школярки із квітами в руках. На сцену їх по п"ять-десять чоловік пускає лисий охоронець Тіни, який сидить серед проходу на стільці. Після концерту майже 70 шанувальників не встигли подарувати співачці квіти. Кілька дівчаток плачуть.

11 листопада Тіна Кароль виступить у Запоріжжі, потім ще у 13 містах. А закінчиться концертний тур 12 грудня у Сімферополі.

Зараз ви читаєте новину «Музиканти Тіни Кароль грали на бокалах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі