пʼятниця, 21 березня 2008 17:45

"Музична трибуна київської молоді" триватиме 10 днів

22 березня розпочинається фестиваль академічної музики "Музична трибуна київської молоді". Триватиме він до 31 березня. За цей час у Спілці композиторів на вул. Пушкінській, 32 відбудеться вісім концертів. Виконуватимуть твори майже 50 авторів.

Музиканти ансамблю "Nostri Temporis" підготували дві програми: "Музика епохи модерну: від нововіденців до неокласиків" та "Музика молодих європейських композиторів". Сольний виступ матиме піаніст та композитор Олег Безбородько. В окремому концерті виступлять консерваторські студенти Ігоря Щербакова. А учні Юрія Іщенка своєю музикою привітають учителя із 70-річчям. Розпочне і завершить фестиваль ансамбль "Київська камерата", якою керує Валерій Матюхін.

Завтра у Спілці композиторів відбудеться круглий стіл на тему "Українська музика покоління "двотисячників". Зберуться молоді й маститі автори, музичні виконавці та критики.

Зараз ви читаєте новину «"Музична трибуна київської молоді" триватиме 10 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі