неділя, 20 травня 2007 16:58

Могилевська назвала тернопільських патріотів ідіотами

Триває концертний тур Україною 31-річної Наталі Могилевської. 17 травня вона виступала в столичному палаці "Україна". Посадила у партері матір і зізналась їй зі сцени: "Я тебе дуже люблю". Виконала нову пісню "Мне с тобой одной ночи мало".

— Цей концерт для мене — величезний шок, — зізналася Наталя "ГПУ" перед виступом, — бо телеканал "Інтер" відмовився його знімати. Довелося просити про зйомку "1+1", і вони одразу погодилися. На "Інтері" в мене більше не лишилося близьких людей. Я відмовилася вести телепрограму "Шанс". Так і сказала директору "Інтера", що з осені йду з каналу і зосереджуюсь на своїй творчості.

Могилевська веде програму "Шанс" на "Інтері" з 2003-го. Цього тижня вона їде у тур Західною Україною.

"ГПУ" запитала у співачки про її майбутній концерт 26 травня в Тернополі. Місцева організація "Тризубець" погрожує закидати Наталю яйцями, якщо вона співатиме пісні російською мовою.

— Я знаю, що до цієї організації тернопільців навіть місцеві ставляться, як до ідіотів, — сердиться Могилевська. — У мене був один концерт у Тернополі. Ці люди намагалися щось кинути, але не встигли — їх вивели. Мені розповідала Іра Білик, що з нею таке теж було. Через цих несповна розуму людей у мене буде велика кількість охорони. Квитки таким людям не продаватимуть.

Торік тернопільські "тризубівці" закидали яйцями співачку Ірину Білик, яка приїхала з російськомовною програмою. А ще раніше перепало Андрієві Данилку та гурту "ВІА Гра".

Зараз ви читаєте новину «Могилевська назвала тернопільських патріотів ідіотами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі