пʼятниця, 11 березня 2011 01:15

Мільйон доларів на Євробачення отримала Міка Ньютон

Автор: фото: Наталія Чубенко
  Київська співачка Міка Ньютон перемогла в національному відборі  Євробачення. Чимало глядачів поскаржилися в Національну телерадіокомпанію, що результати було сфальсифіковано. Проте інші фіналістки — Джамала і Злата Огневич — відмовилися від переголосуван
Київська співачка Міка Ньютон перемогла в національному відборі Євробачення. Чимало глядачів поскаржилися в Національну телерадіокомпанію, що результати було сфальсифіковано. Проте інші фіналістки — Джамала і Злата Огневич — відмовилися від переголосуван

Американські інвестори виділять $1 млн на розкрутку столичної співачки 23-річної Міки Ньютон. Вона представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення.

— Грошей у держави ми просити не будемо, — каже її продюсер Тимофій Нагорний, 40 років. — Нещодавно були з Мікою в Лос-Анджелесі. Знайшли там інвесторів, які готові вкладати в неї гроші. Уже записали пісню. Зараз переробляємо кліп. До кінця тижня мусимо надіслати готовий матеріал на адресу організаторів Євробачення. Новий робити не будемо — не хочемо даремно витрачати гроші.

Конкурс відбудеться в середині травня в німецькому місті Дюссельдорф. Співачка виконає композицію "Ангел".

— Співатиме англійською, адже це спільна мова 43 учасників конкурсу. А на українській вечірці презентує український варіант. Знаємо лише, що її вбрання буде білим. Отримуємо багато пропозицій від дизайнерів, та ще не вирішили, з ким працюватимемо. Із нею виступатимуть учасники циркового гурту "Крайзі флай". Вони всі — вихідці з України, зараз гастролюють у Німеччині. Ведемо переговори з їхнім продюсером, щоб відпустив хлопців на кілька днів до Києва. Хотіли співпрацювати з еквілібристом Анатолієм Залевським, але він зараз виступає в цирку "Дю солей". До Києва зможе прихати аж у квітні.

Наприкінці березня Міка Ньютон співатиме на 80-річчі екс-президента СРСР Михайла Горбачова в лондонському королівському "Альберт-холі". Там також виступатимуть Елтон Джон і Шерон Стоун. Участь у вечірці передбачає благодійний внесок 35–100 тис. фунтів.

— Нас запросив один барон, який живе в Лондоні й надає допомогу Горбачову в організації ювілею. Нам із Мікою нічого платити не доведеться.

В іспанській "Фабриці зірок" найкраща — українка

Українка 14-річна Юлія Смага потрапила до п'ятірки найкращих виконавців іспанського проекту "Хочу співати" — аналогу української "Фабрики зірок".

— У моєму репертуарі понад 100 пісень різними мовами. У 10 років я записала власний диск українською та іспанською. В Іспанії часто даю концерти українською, — каже Юлія.

Шоу тривало два місяці. За незалежним опитуванням телеканала, глядачі назвали українку найкращою співачкою проекту.

— Я народилася на Львівщині, — розповідає. — 2000-го тато поїхав в Іспанію на заробітки. Після трьох років розлуки ми з мамою переїхали до нього. Там я почала співати. Якось заявила батькам, що я Ані Лорак, ходила на уроки фортепіано та сольфеджіо. Пішла навчатися в мадридську консерваторію. Коли перемогла в кількох конкурсах, запрошували на концерти у столиці, Барселоні, Толедо, Віяробледо, Мурсії, Валенсії.

Каже, талант їй передався від родичів по материній лінії.

— Моя прабабця Параскевія Юліанівна гарно співала і грала на скрипці, бабуся Лариса Ярославівна танцювала в ансамблі "Верховина". За часів Радянського Союзу виступала в циганському театрі "Гілля Ромен", яким керував Микола Сліченко.

Пісні для Юлії пише її мати Анжеліка, яка за освітою художник-дизайнер. 2006-го дівчина виступала в палаці "Україна" з програмою "Українські пісні у світі". Отримала запрошення зніматися в кіно.

 

Зараз ви читаєте новину «Мільйон доларів на Євробачення отримала Міка Ньютон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі