четвер, 13 серпня 2009 18:49

Міла Куніс зіграє у трилері "Чорний лебідь"

Автор: фото з сайту www.celebrity-pictures.ca
  Голлівудська актриса Міла Куніс народилася в Чернівцях. Режисери почали знімати її в кіно у віці 14 років
Голлівудська актриса Міла Куніс народилася в Чернівцях. Режисери почали знімати її в кіно у віці 14 років

Голлівудська актриса українського походження 26-річна Міла Куніс гратиме в містичному трилері "Чорний лебідь" режисера 40-річного Даррена Аранофскі. Зйомки розпочнуть у вересні.

— Я взяв Мілу через очі. У неї одне око — зелене, друге — синє. Кращої актриси на роль у містичному трилері не знайти, — каже режисер.

Балерина Саманта, яку грає 28-річна Наталі Портман, готується до важливого спектаклю. На репетиціях їй заважає суперниця Лілі, яку грає Куніс. Із нервовим зривом Саманта потрапляє в психлікарню. Там розуміє, що Лілі — лише плід її уяви.

Наприкінці березня Дарен Аранофскі приїжджав до Києва. Презентував бойовик "Рестлер" із Міккі Рурком у головній ролі. Тут дізнався про українське походження Міли:

— Вона всім каже, що народилася в Росії. Говорить, що там не люблять євреїв. Тому вони й виїхали в Америку.  Говорила, що її бабусю й дідуся вбили, а батьки вижили, бо приховували своє єврейське коріння.

Міла Куніс народилася в Чернівцях. Її батько Марк був інженером-механіком, мама Ельвіра — вчителькою фізики, а брат Михайло — біохіміком. До Лос-Анджелеса переїхали, коли Мілі було 7 років. У дитинстві Міла страждала на головні болі та поганий зір. Їй кололи ін"єкції стероїдів у очі. Через це одне око стало зеленим.

Живе вона в 3-поверховому будинку в Беверлі Хіллс із зіркою фільму "Один удома" 29-річним Маколеєм Калкіном. 2004-го, коли Калкіна заарештували за зберігання наркотиків, вона внесла за нього заставу $2 млн, аби визволити з в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс зіграє у трилері "Чорний лебідь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі