середа, 30 липня 2008 17:03

МакКартні в Ізраїлі дасть концерт, відкладений на 43 роки

МакКартні в Ізраїлі дасть концерт, відкладений на 43 роки

У вересні 66-річний Пол МакКартні дасть концерт в Ізраїлі. Керівництво країни називає це можливістю виправити помилку, допущену 43 роки тому.

1965-го квартет "Бітлз" мав виступити в Єрусалимі. Однак підготовку концерту в останню мить зупинили. Бо деякі ізраїльські політики побоялися, що виступ "ліверпульської четвірки" погано вплине на молодь країни. Влада також остерігалася, що натовп фанатів нібито міг пошкодити новий палац культури в Тель-Авіві.

Ізраїль вибачився перед "Бітлз" за скасування гастролей 43 роки тому. Листи надіслали Полові МакКартні, Рінґо Старру й родичам Джона Леннона та Джорджа Харрісона.

Нині триває узгодження останніх деталей майбутнього концерту "бітла". Попередньо він має відбутися між 18-м і 25 вересня в тель-авівському парку "Яркон" або на стадіоні Рамат-Гана. Переговори веде ізраїльський продюсер Дуду Жаржевські. Він привозив до країни багатьох світових зірок. Організація гастролей МакКартні обійдеться йому в мільйони доларів. Та продюсер не сумнівається, що ці витрати окупляться.

"Не починайте воєн, не міняйте уряду, затамуйте подих — лише не зірвіть нам цей концерт! Приїжджає Пол МакКартні!!! Біс забирай, це головна подія мого життя!" — пише шанувальник "Бітлз" на одному з ізраїльських форумів.

Зараз ви читаєте новину «МакКартні в Ізраїлі дасть концерт, відкладений на 43 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі