пʼятниця, 12 вересня 2008 18:01

Мадонна присвятила пісню Папі Римському

— Присвячую цю пісню Папі Римському Бенедиктові XVI. Бо я — дитя Боже, як і всі ви! — сказала після виконання пісні "Як цнотливиця" перед 60-тисячною аудиторією на концерті в Римі американська співачка Мадонна, 50 років.

Італійські журналісти розцінили її поведінку як провокацію. Пісню розкритикували одразу після її презентації 1984-го на американському конкурсі MTV Video Music Awards.

Найсвятіший Престол двічі засуджував співачку. 1989-го — через кліп "Схожа на прохачку", в якому Мадонна спокушала темношкірого Ісуса на тлі хрестів, що палали. 2006 року — після шоу "Визнання", в якому артистку піднімали на хресті. Ватикан назвав її виступ "найбільш диявольським за всю історію людства".

Мадонна виросла в католицькій родині. З кінця 1990-х вивчає єврейське вчення Каббалу. Сина Рокко вона хрестила в пресвітеріанській церкві.

Світове турне "Липка й солодка", в рамках якого відбувався концерт у Римі, Мадонна розпочала на початку серпня. Турне триває на підтримку її нового альбому "Тверда цукерка". 11 вересня співачка виступила в Лондоні, 20-го співатиме в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна присвятила пісню Папі Римському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі