понеділок, 24 грудня 2007 16:11

Лідери трьох гуртів видали спільну платівку

Лідери трьох гуртів — Сашко Положинський із "Тартака", Едуард Приступа (Діля. — "ГПУ") із "Неділі" та Орест Криса з "Татхагати" — випустили спільний альбом "Понеділок". До нього увійшло 13 композицій — авторські пісні та переспіви віршів Тараса Шевченка й Богдана-Ігоря Антонича. Презентація відбулася в Києві минулого вівторка.

— Ідея альбому належить Орестові Крисі, — розповідає Діля, 30 років. — Задум цей з"явився ще 2005-го. Спочатку ми з Орестом працювали вдвох, згодом для начитки текстів запросили Сашка Положинського. Наш проект мав робочу назву "ПоНеділОк" (скорочення від імен та прізвищ музикантів. — "ГПУ"). Потім Сашко запропонував назвати так дебютний альбом, а сам проект перейменувати на "Тричі".

Більшість текстів пісень належать Орестові.

— Я їх іще не вивчив, — зізнається Положинський. — Важко запам"ятовувати тексти, які ти сам не писав. Тому, коли записувалися на студії, я все читав із листочка.

— Це нормальна практика для музиканта, — додає Діля. — Коли в тебе купа альбомів і текстів, важко втримати все в голові.

— Та ні, я просто ледацюга, — зізнається врешті лідер "Тартака".

Після прес-конференції музиканти вживу виконують кілька пісень із альбому.

— Якщо буду лажати, вибачте, — каже Положинський колегам.

Зараз ви читаєте новину «Лідери трьох гуртів видали спільну платівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі