пʼятниця, 20 червня 2008 16:06

Ленні Кравітц шукав однофамільців

  Батько американського співака Ленні Кравітца, телережисер Сі Кравіц, походить із роду українських євреїв. Він народився у Києві, згодом переїхав до Штатів. Ленні на кілька днів затримався в українській столиці, аби ознайомитися з рідним містом  батька
Батько американського співака Ленні Кравітца, телережисер Сі Кравіц, походить із роду українських євреїв. Він народився у Києві, згодом переїхав до Штатів. Ленні на кілька днів затримався в українській столиці, аби ознайомитися з рідним містом батька

У понеділок у київському Палаці спорту виступив американський рок-музикант Ленні Кравітц, 44 роки. Презентував новий альбом "Час для любовної революції". Квитки коштували від 250 до 3000 грн. Фан-зона була забита вщент. У віп-секторі посередині зали та на секторах вільних місць майже не було.

На розігріві у Кравітца виступають українські гурти "Сестри Сирени" та "Ґрін Ґрей". Майже годину співають із увімкненим світлом у залі.

— Да сколько можно этих терпеть! — обурюється у фойє 25-річна Оксана. Каже, на концерт Кравітца приїхала з Дніпропетровська.

— Він такий кльовий, просто сексі! — закохано закочує очі. — Такі жінки його любили — Наомі Кемпбелл, Ніколь Кідман... І всі за нього були вищі, як і я!

Кравітц виходить на сцену о пів на дев"яту — на півтори години пізніше анонсованого часу. Дві пісні співає не вітаючись. Потому розмовляє з публікою англійською.

— Я давно хотів приїхати сюди, на батьківщину, — зізнається згодом.

Нагадує, що його батько Сай народився в Києві.

— У залі є люди з прізвищем Кравітц? — допитується.

Багато глядачів піднімають руки.

Виступає дві години. На останній пісні спускається в залу, ходить уздовж фанзони. Прихильники тягнуться до Кравітца, намагаються вхопити його за руку. Одна із жінок хапає за плечі, аби сфотографуватися. Музикант трохи пританцьовує з прихильницею.

— Повезло-о-о, — гірко тягне інша шанувальниця. — А я ему цветы приволокла, но охранники к сцене не пропустили, — трясе букетом тюльпанів.

Зараз ви читаєте новину «Ленні Кравітц шукав однофамільців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі