пʼятниця, 29 серпня 2008 17:05

"Квін" безплатно виступатиме в Харкові

— Група "Квін" не співатиме в Києві на Майдані. А виступатиме на площі Свободи в Харкові, — починає прес-конференцію донька екс-президента Леоніда Кучми Олена Франчук, 37 років. Британців до України запросив благодійний фонд "АнтиСНІД", який вона очолює. 1991 року від хвороби помер соліст гурту Фредді Мерк"юрі. Із безплатним концертом на підтримку акції боротьби зі СНІДом "Квін" виступить у Харкові 12 вересня.

Чутки про концерт британських рокерів з"явилися два місяці тому. Тоді вивісили анонс концерту на офіційному сайті "Квін". Щоправда, зазначили, що гратимуть у Києві.

— Ми вибрали Харків, бо це найбільше студентське місто в Україні, — пояснює Олена Франчук. — Молоді потрібно нагадувати про проблему ВІЛ-СНІДу. Про це треба говорити не тільки зі столичних майданів.

Концертом у Харкові "Квін" розпочнуть європейський тур. Гурт виступатиме на сцені шириною в 34 м. Обладнання доправлять в Україну двома літаками АН-124 у 12 40-фунтових контейнерах за тиждень до виступу. На площі Свободи поставлять ВІП-трибуну. Квитки туди коштуватимуть по $2,5 тис.

Гонорар британці не отримають. Їм оплатять витрати, пов"язані з перебуванням в Україні.

— Після безкоштовних концертів у столиці Елтона Джона та Пола МакКартні запрошувати до України світових легенд стало легше, — розповідає Олена Франчук. — Тепер не тільки ми хочемо їх бачити, а й вони в цьому зацікавлені.

Зараз ви читаєте новину «"Квін" безплатно виступатиме в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі