понеділок, 14 травня 2007 15:22

Кузьмі заборонять приїжджати в Івано-Франківськ

Після скандального виступу лідера групи "Скрябін" на концерті до 345-річчя Івано-Франківська його мер Віктор Анушкевичус привселюдно заявив: "Не пущу співака у місто, доки той публічно не перепросить городян".

— Підніміть догори руки! — вигукував зі сцени Андрій Кузьменко, 38 років. — А тепер витягніть середній палець і співайте: "Чорнобиль! Йди на х..!".

Кілька десятків захмелілих підлітків охоче виставили середній палець і вигукували запропонований текст разом зі співаком. Усе це у прямому ефірі демонстрували на кількох місцевих телеканалах.

Перед концертом домовлялися, що програму вестимуть місцеві артисти Анатолій Середюк і Любомир Пірус. Але в останню мить хтось із організаторів шоу наполіг, щоби мікрофон дали Кузьмі.

— Передбачити непередбачуваного Кузьму ми не могли. Організатори не можуть відповідати за те, що зі сцени говорить артист, — каже директор центру "Галицькі Фестини" Галина Дмитришин, 26 років.

Поведінка Кузьменка викликала у міського голови гостру реакцію.

— Заводити молодь можна і навіть треба, але не таким чином. Кузьменко повинен вибачитися перед громадою міста. Якщо цього не станеться, в Івано-Франківську Кузьменка більше не буде, — стверджує 44-річний Анушкевичус.

Кузьма запевняє, що нецензурної лексики не вживав.

— Я їх що, заставляв посилати? — відбивається Андрій. — Я лише сказав: давайте їх пошлемо, куди треба послати.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмі заборонять приїжджати в Івано-Франківськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі