четвер, 05 червня 2008 17:34

Кутуньо запросив Гурцкую до Сан-Ремо

Грузинська співачка Діана Гурцкая, 28 років, отримала від італійського співака Тото Кутуньо, 63 роки, запрошення на фестиваль сучасної італійської пісні в Сан-Ремо. Італійця вразив виступ сліпої співачки на "Євробаченні-2008", де вона стала 11-ю серед 43 учасників. Наступного дня Кутуньо запропонував організаторам фестивалю в Сан-Ремо запросити Гурцкую як почесного гостя.

— Запрошення від Тото Кутуньо стало для нас несподіванкою, — ділиться чоловік співачки, юрист Петро Кучеренко. — Діана вже вибирає італійську пісню, яку співатиме на фестивалі.

Гурцкая та Кутуньо познайомилися торік на концерті італійця в Москві. Там вони разом виконали пісню Кутуньо "Тільки ми". Після виступу Діани італієць сказав про неї: "Беліссімо!", італійською — "неперевершено".

Після "Євробачення" Гурцкая вже отримала кілька пропозицій від західних музичних компаній. Вона навіть відмовилася від контракту на 1 млн євро, який запропонували співачці британські продюсери. Гурцкая пояснила, що не може надовго залишити 10-місячного сина Костю.

Фестиваль сучасної італійської пісні проводять у місті Сан-Ремо з 1951 року. Його вважають однієї з головних музичних подій у світі. Фестиваль відкрив для світової сцени таких італійських зірок, як Джанні Моранді, Аль Бано, Роміну Пауер, Адріано Челентано, Доменіко Модуньо. У Сан-Ремо дебютував і Тото Кутуньо. 1983-го він переміг з піснею "Італьяно".

Зараз ви читаєте новину «Кутуньо запросив Гурцкую до Сан-Ремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі