четвер, 25 вересня 2008 17:19

Ксенія Собчак зіграла подружку фюрера

Автор: фото: REUTERS
  Колишній кавеенщик, актор Михайло Галустян грає в фільмі ”Гітлер капут” партизана Рабиновича
Колишній кавеенщик, актор Михайло Галустян грає в фільмі ”Гітлер капут” партизана Рабиновича

"Собчак схожа на математичку Аліну Павлівну. Кажуть, у неї чоловік боксер. Іначе я з нею замутив би". "Та їй же тридцятка мінімум! Вона на тебе, сопляка, і не гляне", — сперечаються під час прем"єри російського фільму "Гітлер капут" у кінотеатрі "Київська Русь" хлопці у спортивних штанах.

Їм робить зауваження жінка в білому береті з першого ряду. У залі сидить зо 30 людей. Квитки коштують 10–30 грн.

Дія в стрічці відбувається в Берліні 1945-го. Фільм знімали у Львові. "Рейхстагом" стала львівська опера, яку обвішали червоними прапорами зі свастикою. Гітлера грає актор Михайло Крилов, 34 роки. Форму для нього шили за оригінальними лекалами бренду HugoBoss, який під час війни виготовляв військове обмундирування для німців. Гламурну подругу фюрера Єву Браун втілює 26-річна телеведуча Ксенія Собчак. На ній світло-зелений костюм і бежевий берет.

Зневірені в перемозі нацисти гуляють у нічних клубах. Гламурні вечірки відвідує й російський розвідник Шура Осєчкін (32-річний актор Павло Дерев"янко). Він читає реп, співає в караоке "Калинку-малинку", танцює "Лебедине озеро".

— Він схожий на гайдаєвского Шуріка, — шепоче на вухо хлопцеві дівчина в шкіряному піджаку. Обоє тихо сміються.

Дівчину радянського суперагента, радистку Зіну, грає 28-річна співачка Анна Семенович. Зіна потрапляє до гестапо. Щоб визволити її, Шурик удає бісексуала та спокушає обергрупенфюрера СС. Глядачі регочуть.

Розвідник читає реп і співає в караоке "Калинку-малинку"

Російський співак Тіматі грає особистого діджея Гітлера — стильного репера на ім"я 50 Бундес-шилінгів. Це співзвучно з іменем американського репера 50 Сента. Співаку пошили чорні галіфе, які він тепер одягає на концерти.

"Гітлер капут!" — пародія на радянську стрічку "Сімнадцять миттєвостей весни". Її зняв режисер Марюс Вайсберґ, 38 років. Він  народився в Москві. Навчався в Каліфорнії, нині працює в Америці.

— Із Гітлера зробили наркомана. Фільм висміює німецьких нацистів і підносить непереможних радянських людей, — кривиться Михайло Здоровченко, 56 років. Він прийшов у кінотеатр із 8-річним онуком Олегом, щоб побачити, чи не сміються в стрічці над війною. — Нацистську форму та символіку намагаються показати комічно. Але це не смішно, бо під час війни ці хрести, чорна диявольська форма викликали страх і ненависть. Лучше б они смеялись над хрущевской кукурузой и брежневской забывчивостю! — переходить на російську.

Саундтреками до фільму стали пісні гуртів "Ленінград" та "Бандерас", репера Тіматі й поп-співачки Семенович.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак зіграла подружку фюрера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі