неділя, 18 березня 2007 15:45

Козловський заспіває в Ізраїлі

Перший конкурс молодих виконавців пройде в ізраїльському місті Ейлат на березі Червоного моря 22–23 березня. Від України на ньому виступлять Віталій Козловський, 22 роки, та співачка Наталя Волкова. Торік вона брала участь у конкурсі "Ти — зірка". Але тоді перемогла Тіна Кароль.

— "Ейлат-2007" фінансують українські меценати, але вони просили їх не називати, — каже співорганізатор конкурсу та керівник "Укрдержконцерту" Валерій Куцевалов. — Володар гран-прі отримає 15 тисяч доларів. Розмір першої, другої і третьої премій — 10, 5 і 3 тисячі.

Журі очолить акордеоніст Ян Табачник. Йому допомагатимуть Лайма Вайкуле та ізраїльський співак і композитор Цвіка Пік, що написав Олександру Пономарьову для "Євробачення" пісню "Аста ла Віста".

У перший день Козловський співатиме нову пісню "Повільно". Її для Віталія написала учасниця проекту "Шанс" Олена Корнєєва. Другого дня — "Comme toi".

— Сподіваюсь, у мене не пересохне горло, як це іноді буває, — жартує співак.

Волкова виконає "Чортополох" Таїсії Повалій та пісню ізраїльської співачки Ширі Маймон на івриті.

Як гості виступлять Руслана, Тетяна Нєдєльская, Наташа Корольова, Олексій Глизін, Дана Інтернешнл. Телеканал "Ізраїль плюс" транслюватиме конкурс у прямому ефірі в Європі, США та Австралії.

— В Ізраїлі перспективно щось починати, бо звідси почався весь світ, — каже Куцевалов. — Ейлат — єдиний у світі курорт, де температура води в морі однакова цілий рік — 22–24 градуси. У березні там оксамитовий сезон.

Конкурс планували провести ще в листопаді 2006-го. Але через війну між Ізраїлем та Ліваном його перенесли на весну.

Зараз ви читаєте новину «Козловський заспіває в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі