вівторок, 06 лютого 2007 15:40

Козловський хоче на "Євробачення"

Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2007" пройде 10 травня у столиці Фінляндії Гельсінкі. Українські виконавці до 10 лютого мають подати у Національну телерадіокомпанію заявки на участь у відбірному конкурсі. Перший національний канал на своєму сайті провів опитування: "Кого ви хотіли б бачити учасником "Євробачення". Майже сто людей написали — Вєрку Сердючку.

Прес-секретар 33-річного Андрія Данилка, що виступає в образі Вєрки Сердючки, поки що нічого не коментує:

— Телефонуйте після 10 лютого, — каже. — Зараз я з вами не говоритиму.

Схоже, Данилко таки готується до "Євробачення". Бо його Вєрка Сердючка змінила імідж — замість сукні вдягла спортивний костюм, записала нову пісню "Бери все" та випустила горілку зі своїм іменем.

— Найближчим часом заявку на участь у "Євробаченні" подасть Віталій Козловський, — розповідає прес-секретарка співака Яна Прядко. — Пісню він уже давно підготував.

Імовірно, це буде "Камерон" — композиція, присвячена голлівудській актрисі Камерон Діаз.

Подав заявку і український тенор Юрій Лук'яненко із Дніпропетровська. Він виступає під псевдонімом Годо.

— Мій продюсер вклав у мене 300 тисяч доларів, — хвалиться співак. — Пісню для "Євробачення" я записав у Іспанії. Це джаз із елементами класики. А уроки вокалу мені давала оперна співачка Монтсеррат Кабальє.

Ані Лорак, 28 років, від участі в конкурсі відмовилася.

— Это конкурс для молодых, — зазначає співачка "ГПУ". — А я уже состоявшаяся певица.

Не хоче на "Євробачення" і вокалістка гурту "Таліта Кум" 33-річна Юлія Міщенко. 2005 року вона брала участь у відбірному конкурсі, але програла "Ґринджолам".

— Я тоді хотіла проштовхнути свій альбом "Гаряча і гірка", — зізнається співачка.— Тепер зрозуміла, що такі конкурси — не мій формат.

Хто поїде на "Євробачення-2007", стане відомо після 10 лютого. Україна в цьому конкурсі брала участь чотири рази. Нас представляли Олександр Пономарьов, Руслана Лижичко, гурт "Ґринджоли" та Тіна Кароль. Перемогу отримала лише Руслана 2004 року.

Зараз ви читаєте новину «Козловський хоче на "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі