середа, 27 лютого 2008 15:25

Костянтина Кінчева 20 років тому заплювали у Вінниці

— Наприкінці року відзначатимемо два ювілеї — 50 років мені та 25 колективу, — хвалиться 49-річний Костянтин Кінчев, лідер рок-гурт "Аліса" із Санкт-Петербурга.

Музиканти до Києва приїхали на день: 23 лютого вони презентували новий альбом гурту — "Пульс хранителя дверей лабиринта". До нього ввійшли 12 пісень. Уже вдруге Кінчев привозить новий альбом спочатку до Києва, а вже потім вирушає з ним до Москви.

1992 року рок-співак прийняв православ"я. Відтоді у піснях гурту часто присутня релігійна тематика.

— Із 2002-го ми не граємо концертів у всі чотири пости, — говорить він. — У цей час я займаюся написанням пісень та аранжуванням уже готових. Мене ніхто не змушував так робити, просто я вирішив, що для мене це важливо.

Питають, чи знайомий він з кимось із українських рокерів.

— Подобається "Океан Ельзи". Також багато років знайомий із творчістю "Воплів Відоплясова". Але ні зі Скрипкою, ні з Вакарчуком не дружимо. Вважаю, що дружба триває з пісочниці. У мене зараз є тільки четверо друзів — саме звідти. Один із них працює техніком у моєму гурті.

— Де вас прийняли найгірше? — цікавляться журналісти.

— Раз були з концертом у Вінниці — 1987 року. Тоді виступ звівся до того, що в мене плювали, а я відпльовувався. Тривало так години півтори. Я навіть не знав, з чим це було пов"язано. Але більше я до Вінниці з концертами не приїжджав. Колись послав московську публіку на три букви. Після того не мав концертів у Москві півроку.

"Аліса" відіграла концерт в Центрі культури та мистецтв Національного авіаційного університету. Квитки коштували від 85 до 200 грн. Того ж дня музиканти відбули на батьківщину.

Зараз ви читаєте новину «Костянтина Кінчева 20 років тому заплювали у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі