четвер, 29 травня 2008 19:55

Кіркорову хочуть вручити орден

Автор: фото: ІТАР-ТАРС
  Філіп Кіркоров написав Ані Лорак пісню для ”Євробачення”. Він каже, що другим місцем на конкурсі Україна на 50% зобов’язана Росії
Філіп Кіркоров написав Ані Лорак пісню для ”Євробачення”. Він каже, що другим місцем на конкурсі Україна на 50% зобов’язана Росії

У вівторок у прес-центрі Першого національного телеканалу срібна призерка "Євробачення" 29-річна Ані Лорак зустрілася із журналістами. Прийшла з донькою президента 26-річною Віталіною Ющенко, яка їздила з нею на конкурс, та нареченим Муратом Налчаджиоглу, 29 років.

На столику серед п"яти табличок є така: "Мурат Налчаджиоглу, продюсер". Але чоловік біля неї не сідає. Він стоїть за телекамерами із двома мобільними в руках — своїм та Ані Лорак. Співачка ховає табличку з його іменем під стіл.

— Мурат не хоче мене продюсувати. Хоча на "Євробаченні" він мною опікувався. Сварився, щоб вчасно піднесли декорації, не підпускав журналістів до гримерки, — каже вона.

Серед столу на підставці стоїть півметрове серце — із білого, червоного та синього скла. Його Ані Лорак вручили організатори "Євробачення". Європейська мовна спілка визнала її виступ найкращим за історію конкурсу.

— Коли отримувала цей приз, почувалася світовою зіркою, — широко усміхається співачка. —  Після фіналу ведучі попросили не знімати мікрофон із сукні. Думали, що ще доведеться співати як переможниці. Я й від шампанського відмовилася, щоб бути напоготові.

Василь Ілащук із Національної телекомпанії каже, що результати підтасували:

— Я телефонував своїм друзям у Прибалтику. у мене є знайомі керівники телекомпаній. Після конкурсу там на вулиці проводили опитування. Не знайшли жодного, хто голосував би за Білана, — обурюється він.

Запросили виступити у Великобританії, Швеції, Туреччині

Каже, президент Віктор Ющенко привітав Ані Лорак із другим місцем. Вітальну телеграму їй надіслала також прем"єр Юлія Тимошенко.

— По телефону Ющенко назвав мене донею, — розчулюється Лорак.

Ілащук повідомляє, що НТКУ ініціювала присудження співачці звання народної артистки. Кароліна червоніє під шаром пудри й легенько торкається долонями щік.

— А Філіпу Кіркорову пропонуємо дати орден "За заслуги" ІІІ ступеня, — продовжує Ілащук. — У Белграді він казав, що частина його серця належить Україні. Ми не можемо не зреагувати.

Залою прокочується шепіт незадоволення. Раніше Кіркоров розповідав, що представниця Лорак на 50% завдячує успіхом Росії, бо пісню для неї написав він.

— Російська преса не точно інтерпретувала його слова, — запевняє Кароліна. — Вони обожнюють ставити своїх вище за решту. Філіп приїде до Києва й усе пояснить.

Ані Лорак — перший успішний проект Кіркорова на "Євробаченні". 1995 року Філіп як учасник був на конкурсі лише 17-м. Торік підопічний Філіпа, білорус Дмитро Колдун став шостим. 2005 року Кіркоров повіз на "Євробачення" білоруску Анжеліку Агурбаш. Вона вилетіла з конкурсу в півфіналі.

Ані Лорак запросили виступити з концертами у Великобританії, Швеції, Туреччині. Москвичі чекають її на врученні премії "Муз-ТВ". Співачка обіцяє не створювати власного політичного блоку, як це зробила срібна призерка минулорічного "Євробачення" Вєрка Сердючка.

Зараз ви читаєте новину «Кіркорову хочуть вручити орден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі