понеділок, 30 липня 2007 17:24

Катерина Семенова знялася у "Чужих таємницях"

Автор: фото: Олекса КРАСНИЙ
  У серіалі ”Чужі таємниці” Катерина Семенова грає майора міліції
У серіалі ”Чужі таємниці” Катерина Семенова грає майора міліції

36-річна Катерина Семенова знялася в Києві у сералі "Чужі таємниці". Він ішов із червня на телеканалі "ОРТ-міжнародний". До цього глядачі бачили її в ролі Віри Петрівни у серіалі "Дві долі".

— Народ на вулицях тоді дивився на мене так, що я думала, в мене спідниця розстебнута або макіяж потік, — розповідає Семенова. Вона дає інтерв"ю в перерві між зйомками "Чужих таємниць". Був обід, після якого Семенова дістала міні-DVD, вдягла навушники й почала дивитися кіно. Та заради інтерв"ю перервалася. Актриса в гримі і костюмі міліціонера. Синя сорочка, сіра спідниця. Розмахує руками, хапається за голову, схрещує руки на грудях. Сидимо у їдальні київської школи. Там винайняли приміщення для зйомок.

У "Чужих таємницях" граєте майора міліції Тетяну Кулик. Особисто знайомі з людьми цієї професії?

— Так, але все одно це не допомагає. Досі не розрізню машину "п"ятірку" від "шістки", і звання за погонами визначити не можу.

Ви дивилися кіно по міні-DVD. Яке вам більше подобається: голлівудське чи російське?

— Гарне. І не має значення, де зняте. Таке враження, що молоді режисери сьогодні змагаються у винахідливості спецефектів. Але це усе я бачила в американців. Потрібна така історія, як в "Острові" Лунгіна. Його я щойно передивлялася.

Мене плутали зі співачкою Катею Семеновою

Що у вашій професії найнеприємніше?

— На знімальному майданчику доводиться годинами чекати, поки тебе покличуть у кадр. От як зараз. Чого не вистачає, щоб почати зйомки? Та доводити, що артист, який просидів вісім годин без діла, має вже інший вираз обличчя і настрій, немає сенсу. Тож я не псую нерви.

Якось ви хотіли взяти собі сценічний псевдонім, та передумали. Чому?

— Мене плутали зі співачкою Катею Семеновою. Я хотіла взяти псевдонім Сеґал, що в перекладі з англійської "чайка". Але мене відмовила Галина Волчек, худрук "Современника", де я працювала.

На які зйомки нізащо не погодилися б?

— Боюся змій. Тому ніколи не погодилася б, щоб зі мною в кадрі були змії. Якщо тільки мене присплять.

А за великі гроші?

— Може, пітона за "лимона" і візьмемо в руки, — жартує.

Де вам комфортніше, в кіно чи театрі?

— Це різні професії. Є люди суто театральні. А я шалено люблю кіно. Не тільки через гроші. Мені цікаво. От і чекаю по декілька годин команди "Семенова, в кадр!"

Незабаром Катерину і справді кличуть у кадр. Знімають сцену, в якій  майор Тетяна Кулик приїхала в інтернат. Там отруїли дітей.

1971, 18 квітня — Катерина Семенова народилася в Москві. Її мати створила мультфільм "Таємниця третьої планети". Головну героїню Алісу змалювала з дочки. Батько знімав документальне кіно
1991 — закінчила школу-студію МХАТ
1991 — народила сина Микиту від Антона Табакова. Син мріє вступити у МХАТ на продюсера
1992 — прийшла в театр "Современник"
1997 — народилася донька Маша від чоловіка Кирила Сеґала
2001 — працює в московському театрі ім. Чехова
2002 — знялася у серіалі "Дві долі"

Зараз ви читаєте новину «Катерина Семенова знялася у "Чужих таємницях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі