середа, 21 травня 2008 17:31

Ірландський індик вилетів із "Євробачення"

У Белграді у вівторок розпочався 52-й пісенний конкурс "Євробачення". У першому півфіналі взяли участь представники 19 країн.

Місце в фіналі вибороли грецька співачка Каломіра, румунський дует Ніко і Влада, ізраїльський співак Боаз, азербайджанський дует Ельнара і Саміра. Окрім того, полька Ісіс Джі, норвежка Марія, фінська рок-група "Терасбетоні", брат і сестра Лака і Мірелла, які представляють Боснію і Герцеговину. А ще — росіянин Діма Білан та вірменка Сірушо.

Ірландський ляльковий індик Дастін не потрапив до фіналу.

— Я не розчарований, бо виконав головне завдання — повеселив Європу", — заявляє він.

У 26-річного Діми Білана на генеральній репетиції відмовила фонограма. Артист співав без музичного супроводу. Виконав трихвилинну пісню Believe me ("Повір мені"). Підігрував Біланові угорський скрипаль Едвін Мартон. А на підтанцьовці був олімпійський чемпіон із фігурного катання Євген Плющенко. Для спортсмена на сцені встановили майданчик із пластиковим льодом.

Західні видання прогнозують: боротьба за перемогу розгориться між росіянином та українкою 29-річною Ані Лорак. Вона повезла на конкурс пісню Shady Lady ("Загадкова леді"), яку створив Філіп Кіркоров. Британська радіостанція "Кепітал Радіо" визнала цю композицію найкращою на конкурсі.

Ані Лорак виступатиме у другому півфіналі 22 травня, під номером 4. В Україні "Євробачення" показує Перший національний телеканал.

Зараз ви читаєте новину «Ірландський індик вилетів із "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі