четвер, 07 серпня 2008 18:30

Іріс на "Новій хвилі" прозвали "юною Пугачовою"

  Ірина Розенфельд — уродженка Керчі. Там живуть її батьки. ”Після Юрмали ми ще досі не бачилися”, — нарікає співачка
Ірина Розенфельд — уродженка Керчі. Там живуть її батьки. ”Після Юрмали ми ще досі не бачилися”, — нарікає співачка

— Друге місце мене не розчарувало, — запевняє українська співачка Іріс — Ірина Розенфельд, 19 років. — Головне, що мене побачили й оцінили.

На міжнародному конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля", що завершився 28 липня в Юрмалі, Розенфельд програла два бали переможцям — грузинському дуету "Джорджія". Під псевдонімом Іріс дівчина представляла на конкурсі Росію. Українського відбору на "Нову хвилю" вона не пройшла. Співачці запропонували їхати на конкурс "у запасі", разом із Мікою Ньютон та тріо "Закльопки". Та засновник "Нової хвилі" композитор Ігор Крутой запропонував Іріс офіційно представляти Росію. По поверненні до Києва співачка дала інтернет-конференцію.

Напередодні останнього конкурсного виступу Розенфельд сильно застудилася, не могла навіть розмовляти.

— Хоч і намагалася триматися в теплі, та не вбереглася, — нарікає співачка. — У концертному залі "Дзинтарі", де відбувався конкурс, немає де помити голову. А перукарі просили приходити до них із мокрим волоссям, аби легше було його укладати. Тож я щодня з мокрою головою по 100 метрів туди бігала.

— Хто з артистів привітав тебе з успішним виступом? — цікавиться один із інтернет-користувачів.

— Валерія підходила, Лариса Доліна, Федір Бондарчук, — перераховує Ірина. — Запевняли, як їм шкода, що я не перемогла. Оперна співачка Олена Образцова називала мене своєю улюбленицею! На конкурсі мене прозвали "Барбара Стрейзанд і Лайза Мінеллі в одному флаконі". А дехто казав, що я навіть нагадую юну Пугачову. Сама Алла Борисівна до мене не підходила. Але я помітила, що мій виступ їй сподобався.

Питають, чи Тіна Кароль її привітала.

— Ні, хоча ми давно знайомі, — опускає очі Розенфельд.

— Давайте я розкажу, бо Іра цього не говоритиме, — бере слово 33-річний продюсер Олег Чорний, який нині опікується Розенфельд: торік він зі скандалом розійшовся з Кароль, вони досі не спілкуються. — Тіна на конкурсі навіть не привіталася з Ірою, хоча вони ще дітьми разом виступали на різних фестивалях. А 2005-го разом дійшли до фіналу національного відбірного туру на "Євробачення" (Тоді перемогла Кароль. — "ГПУ"). І от у Юрмалі Іра до Тіни якось махала-кривлялась, а та робила вигляд, що не помічає. Потім підійшла і сказала: "Що це ти не вітаєшся? Набралася звичок у зірок?". Мабуть, Тіна відчуває з боку Ірочки конкуренцію. Тіна — чудова артистка, ми нею пишаємося. Але Іра інша. Вона на зіркову хворобу не страждає.

Зараз ви читаєте новину «Іріс на "Новій хвилі" прозвали "юною Пугачовою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі