пʼятниця, 23 листопада 2007 17:46

Ірина Білик співала тільки російською мовою

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Наступний концерт Ірина Білик дасть 26 листопада в Херсоні
Наступний концерт Ірина Білик дасть 26 листопада в Херсоні

Триває концертний тур співачки Ірини Білик, 37 років, на підтримку альбому "Мы будем вместе". 21 листопада Білик виступила у столичному палаці "Україна". Виконувала пісні  російською мовою.

— Наша з Іриною принципова позиція була віддати десять років пісням українською мовою, — каже за лаштунками палацу "Україна" продюсер Ірини Білик і її колишній чоловік Юрій Нікітін, 39 років. — Десять років пройшло. Треба розширювати рамки. Тому ми перейшли на російську.

На концерті аншлаг. Білик танцює вальс і цілується зі своїм чоловіком Дмитром Дікусаром, 22 роки. При цьому зачіпається за піджак Дікусара своїм капелюшком. Головний убір збивається й повисає на шпильці. Білик намагається відчепити його. Але він падає на підлогу. У руці залишається тільки пір"я. Ірина обирає найбільшу пір"їну й дарує Поліні, доньці співачки Арктики та Юрія Нікітіна. Дівчинка стоїть під сценою.

— Це тобі від мене. Просто так, — каже Білик. — Встанеш завтра вранці і згадаєш божевільну тьотічку.

Під час пісні "Якби ти знав" співачка лягає на сцену, а шанувальниця з першого ряду обсипає її пелюстками білих троянд. Співак Гарік Кричевський теж дарує Білик троянди, але рожеві.

— Ой, Гаріку, коли ж ми з тобою поїдемо відпочивати і я знову побачу тебе у плавках? — кричить Ірина. Після концерту вони з друзями їдуть до столичного ресторану "Тампопо". Банкет оплатив продюсер Ігор Ліхута. Його дружина, співачка Таїсія Повалій, дарує Білик букет із 37 білих троянд.

— Журналісти натравлювали нас одна на одну, — розповідає Повалій. — Насправді ми обидві любимо добре разом погуляти при нагоді. Гуляємо щиро, по-українськи. Але це буває нечасто. В Іри і в мене багато гастролей.

Наступний концерт Ірина Білик дасть 26 листопада в Херсоні. Завершиться її тур 5 грудня — виступом у Львові.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик співала тільки російською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі