пʼятниця, 21 вересня 2007 15:13

Ірина Білик мріє про 16-річного хлопця

26-річний київський режисер Алан Бадоєв зняв кліп на пісню 37-річної Ірини Білик "Мы будем вместе". Співачка написала її для реаліті-шоу молодих співаків "Фабрика зірок". Проект з"явиться в ефірі "Нового каналу" з 7 жовтня. Зйомки відбувалися в Києві на житловому масиві Троєщина, у недобудованому павільйоні "Зіркового будинку", де житимуть учасники шоу. Крім Білик, у відео знялися майбутні конкурсанти "Фабрики зірок". Двох хлопців і двох дівчат режисер попросив зобразити заняття співом і танцями.

Акторські здібності не задовольнили Алана Бадоева.

— Стадо! — в розпачі обзиває він конкурсантів. — Треба, щоб було красиво.

За сюжетом, початківці поступово стають зірками.

— Усе дійство крутитиметься довкола Ірини Білик, — розповідає Бадоєв. — Вона буде повільно йти й співати свою нову пісню. Їй підспівуватимуть "фабриканти". Вони бігтимуть за співачкою. Начебто Ірині нема куди поспішати, а їм ще пахати й пахати до слави, — розповідає Бадоєв.

Ірина Білик для кліпу одягла сіру блискучу сукню й жакет.

— Ці речі для мене пошила Ольга Навроцька. Цілу осінню колекцію, — розповідає співачка. — Коли розпочнеться "Фабрика зірок", я буду активно голосувати есемесками за учасників цього телешоу. У мене накопичилося багато чоловічих пісень. Буду рада подарувати їх 16-річному хлопцю, який би втілював мрію всіх дівчат, в тому числі й мою.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик мріє про 16-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі