понеділок, 26 лютого 2007 14:55

Ірина Білик гладила ноги Бондарчука

36-річна співачка Ірина Білик заспівала дуетом із Василем Бондарчуком, 22 роки. У цього хлопця вкладає гроші колишній чоловік Ірини — Юрій Нікітін, 39 років. Саме він просуває Бондарчука на музичний конкурс "Євробачення".

Пісню "Напополам" Білик уже виконувала на концертах сольно. Кліп до цієї композиції вона з Бондарчуком знімала у День захисника Вітчизни, у столичній кіностудії "Укртелефільм". Співачка підхопила нежить. Однак попри недугу, була у короткому чорному піджачку, трусиках і колготках у сіточку. На майданчику майже ні з ким не спілкувалася. Мовчки слухала коментарі 26-річного режисера Алана Бадоєва:

— Ирочка, покажи ножку. Шикарно!

— У нього гарний попсовий голос, — хвалила Бондарчука. — І я, мать попси, хочу, щоб у цього співака було велике майбутнє.

За сюжетом Білик відрізають довгі пасма волосся. Але насправді локони — штучні.

Бондарчукові перед зйомками поголили ноги. Кажуть, на цьому наполягла Ірина.

— У кадрі це виглядатиме гарно, — впевнена співачка. — Чоловікам треба брати з Василя приклад. Я торкалася його ніг, і це так приємно!

Наприкінці зйомок Білик і Бондарчук повідомили, що разом відлітають на відпочинок до Італії.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик гладила ноги Бондарчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі