пʼятниця, 15 квітня 2011 01:15

Хіти "Гадюкіних" переспівають 17 зірок

3 червня в столичному Палаці спорту відбудеться концерт "Я вернувся домів" присвячений пам'яті 46-річного Сергія Кузьмінського. Він був вокалістом львівського рок-гурту "Брати Гадюкіни", позаторік помер від раку горла.

Твори гурту переспівають 17 зірок. Усі погодилися виступити безкоштовно.

Один із найвідоміших хітів "Всьо чотко" виконає Олег Скрипка.

— Ще на початку 1990-х його гурт "ВВ" плутали з "Гадюкіними". До Скрипки підходили люди й казали: класна у вас пісня про наркоманів. Він заперечував: "Це не наша, це "Гадюкіних", — кажуть організатори.

Організатори концерту зателефонували екс-солістці гурту Вікторії Врадій. У "Гадюкіних" вона виступала під псевдонімом Сестричка Віка.

— Віка довго жила в Америці, зараз повернулася до Львова. Але постійно їздить у Лос-Анджелес, має там якийсь бізнес. Участі в концерті поки що не підтвердила.

Олег "Фагот" Михалюта з гурту "ТНМК" виконає пісню "Файне місто Тернопіль".

— Це класика українського року, головне її не зіпсувати. Уже спробували грати її на концертах. Навіть на камерних корпоративах люди в білих сорочках і краватках підриваються з місць танцювати, всидіти неможливо.

Гурт "ТіК" готує композицію "Місько, вважай".

— Не всі розуміють у цій історичній баладі, хто такий Місько, — говорить соліст Віктор Бронюк, 32 роки. — Кузя у часи перебудови натякав у цій пісні на Горбачова. На останньому концерті вже співав "Вітьку, вважай", звертаючись до іншого президента.

Квитки з'являться у продажу з 18 квітня, коштуватимуть 120–350 грн. Кожному глядачеві обіцяють подарувати диск. Для прихильників гурту зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська організовують автобуси.

Зараз ви читаєте новину «Хіти "Гадюкіних" переспівають 17 зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі