понеділок, 18 червня 2007 18:30

Хабенський зніметься з Анджеліною Джолі

35-річного російського актора Костянтина Хабенського запросили на зйомки до Голлівуда. Він гратиме у фантастичному бойовику "Розшукується".

Для режисера картини казаха за походженням Тимура Бекмамбетова, 45 років, це також буде голлівудський дебют. Із Хабенським постановник працював у двох частинах російського блокбастера "Нічна варта". Торік у Києві Бекмамбетов зняв французького актора Жерара Депардьє в рекламних роликах одного з українських мобільних операторів.

Окрім Хабенського, режисер запросив у свій новий фільм голлівудських акторів Джеймса МакЕвоя, Анджеліну Джолі й Морґана Фрімена.

"Розшукується" — це екранізація знаменитого коміксу Марка Міллара. У центрі сюжету — молодий чоловік, який після смерті батька дізнається, що той був членом таємної організації найманих убивць. Щоб з"ясувати обставини його загибелі, герой влаштовується на роботу кілером.

Знімати картину будуть у Чехії. Голлівудський художник Джон Міхр, який працював у фільмах "Люди-Ікс", "Чикаго" і "Мемуари гейші", зараз будує під Прагою величезні декорації для стрічки.

32-річна Анджеліна Джолі гратиме роль наставниці головного героя. Вона вчитиме його тонкощам професії найманого вбивці. За сценарієм, у героїв Джолі та Хабенського почнеться пристрасний роман.

Прем"єра фільму "Розшукується" запланована на березень наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Хабенський зніметься з Анджеліною Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі