вівторок, 13 березня 2007 17:47

Ґленн Х"юз запросив фанатку до своєї гримерки

54-річний британець Ґленн Х"юз виступив у столичному Жовтневому палаці. Він — колишній учасник рок-груп "Діп Перпл", "Блек Сабат", "Трапезе", "Мотлі Крю" та "Вайтснейк". Квитки на концерт коштували до 550 грн. Балкони були заповнені, а партер — напівпорожній.

Перед концертом співачка Олена Вінницька, 30 років, стояла зі своїми музикантами у буфеті. Пила коньяк, запивала кока-колою. Її чоловік Сергій Большой оголосив тост "за рок".

— Язик не повертається називати Х"юза колишнім — такий він талановитий і крутий, — каже Вінницька. — Я теж граю свою музику і горджуся, що мене вже чотири роки ніхто не сприймає як екс-"віагру".

У руках Олена тримає кепку з вишитими ініціалами Ґленна Х"юза. У вестибюлі Жовтневого їх продавали по 100 грн.

На концерті Х"юз співає у бордових джинсах та жилетці зі сріблястими ґудзиками. Руки прикрашені браслетами і перснями з білого золота. На очах сині окуляри-хамелеони. На сцені ще троє музикантів. Заграли сім пісень з репертуару "Діп Перпл" та кілька композицій із останнього сольного альбому Х"юза "Музика для пророка".

На сцену з букетом троянд піднялася дівчина. Задерши білий светр, попросила Ґленна розписатися на її голому животі. Х"юз ставить автограф і просить зачекати білявку в його гримерці.

На виході з гримерки фанатку перестрів кореспондент "ГПУ":

— Там ціла ваза горішків різних була, — розповідає 18-річна Поліна, яка на концерт приїхала з Чернігова зі своїм хлопцем. — Я пообіцяла Ґленнові екскурсію по Чернігову. Він казав, що дуже хоче повернутись сюди як турист. Не знав, що Україна і Росія — різні країни. Мені дозволили його в щічку поцілувати. Обмінялися електронними адресами. Вишлю йому фотки з концерту. Мені дозволили їх зберегти. Знімати ж забороняли, у знайомих навіть касету забрали з відеокамери.

Ґленна Х"юза на білому "мерседесі" відвезли до готелю "Президентський". О п"ятій ранку він полетів до Лос-Анджелеса.

Зараз ви читаєте новину «Ґленн Х"юз запросив фанатку до своєї гримерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі