вівторок, 18 січня 2011 08:00

Гітлера зобразили з Ісусом на руках

Автор: фото з сайта www.vikna.stb.ua
  Художник Рональд Маннулланг виставив серію картин про Гітлера в галереї індонезійського міста Санчабактаїр
Художник Рональд Маннулланг виставив серію картин про Гітлера в галереї індонезійського міста Санчабактаїр

Індонезійський художник 56-річний Рональд Маннулланг зобразив лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера у вигляді напівоголеної вагітної Діви Марії. Він виставив серію картин, де той сидить напівоголеним з великим животом. Також годує грудю маленького Ісуса.

— Ця жахлива, могутня людина змушена годувати грудю, співати колискові і пестити дитину, яку глибоко ненавидить, — пояснює художник. — Це покарання за гріхи, за які він не був покараний на землі. На одній із картин намалював йому татуювання, як у в'язня концтабору.

Релігійні громади не відреагували на виставку. Феміністки Австралії заявили, що вагітність та народження дитини, — не покарання, а щастя. Вони написали на форумі в інтернеті, що планують організувати протест і вийти на вулиці зі штучними животами, як у вагітних.

Рональд Маннулланг почав малювати картини з Гітлером 2007-го. Лише зараз завершив цикл. Виставив роботи у галереї міста Санчабактаір.

Зараз ви читаєте новину «Гітлера зобразили з Ісусом на руках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі