середа, 06 серпня 2008 16:39

Ґібсон і Де Ніро зіграють в одній кримінальній драмі

Австралійський актор 52-річний Мел Ґібсон погодився на пропозицію зніматися в кримінальній драмі "Край пітьми" режисера із Нової Зеландії Мартіна Кембелла, 67 років. Востаннє Ґібсон з"являвся на екрані шість років тому. За цей час він як режисер устиг поставити дві масштабні історичні картини "Страсті Христові" й "Апокаліпсис".

Партнером Ґібсона по знімальному майданчику в новій стрічці стане інша голлівудська зірка 64-річний Роберт Де Ніро. У "Краї пітьми" герой Мела Ґібсона поліцейський розслідує вбивство своєї доньки. Її на екрані втілить австралійка сербського походження Бояна Новакович, 27 років. Правоохоронець вважає, що смерть близької людини — це помста злочинців. Але з"ясовується, що донька поліцейського була замішана в політичному заколоті. Агент ФБР, якого зіграє Де Ніро, має завадити поліцейському дізнатися про причетність до вбивства високопосадовців із уряду.

Сценарій "Краю пітьми" написав 47-річний Вільям Монахем. Торік він отримав нагороду американської кіноакадемії "Оскар" за сценарій трилера Мартіна Скорцезе "Відступники". За основу сюжету "Краю пітьми" Монахем узяв однойменний британський телесеріал 1985 року, постановником якого також був Мартін Кембелл.

Зйомки розпочнуться наприкінці серпня в американському місті Бостоні. На екранах фільм "Край пітьми" з"явиться 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «Ґібсон і Де Ніро зіграють в одній кримінальній драмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі