середа, 13 лютого 2008 14:05

Гайтана записує альбом у США

Українська співачка Гайтана, 28 років, записує у США англомовний альбом у стилі R"N"B. Він вийде наприкінці цього року в Штатах, Японії та Канаді. До Америки її запросив 56-річний продюсер та музикант Майкл Нарад Волден, який працював з Вітні Х"юстон, Мерайєю Керрі та Елтоном Джоном.

Познайомилися вони майже три роки тому на вечірці в київському арт-клубі "44". Гайтана співала, а Майкл сів за барабанну установку. Він почав підігравати і вигукнув: "Це найкраща співачка України!".

— Гайтана — це дівчина-янгол. Часто її так називаю, — каже Волден. — Вона дуже талановита. І я хочу показати її світові.

Після знайомства вони довго листувалися через Інтернет. Потім записали пісню "Музика врятує світ", яку презентували влітку 2007-го. Тоді ж Гайтана на два тижні полетіла до Штатів, де з Майклом обдумували майбутній альбом. Робота почалася в січні цього року.

— Уже записали п"ять треків, — розповідає співачка. — Скільки їх буде, поки що не знаю, але не менше дванадцяти. Аранжувальником і співкомпозитором пісень став Ерік Деніелс. Він музичний директор Дженет Джексон. Тексти ми пишемо з  Скайлером Джеттом, який співав з Дженіфер Лопез, Крістіною Агілерою, Стінгом, Селін Діон. Тож команда в нас підібралася зіркова.

Гайтана каже, що англомовний альбом привезуть і до України.

— Шанувальники здивуються, коли почують ці треки. Вони за стилем дуже відрізняються від того, що я роблю тут. У Штатах інша, ніж в Україні, атмосфера, вона надихає на створення нової музики.

Навесні в Україні вийде третій альбом Гайтани — "Таємні бажання". До нього увійшло 12 треків українською та російською мовами.

— Спочатку хотіла назвати диск "Подіум кохання", — ділиться вона. — Усе змінила пісня "Таємні бажання", яку ми записували останньою. Я зрозуміла, що саме вона стане хітом. Тому й альбом так назвали.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана записує альбом у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі