пʼятниця, 10 жовтня 2008 17:11

Єлизавета Боярська зіграла 75-річну жінку
5

Російська актриса 22-річна Єлизавета Боярська на прем’єру фільму ”Адмірал” запізнилася на годину. На показ не залишилася — терміново поїхала до Ялти, де знімається в новому фільмі
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
Дівчата замітають сходи і застеляють червону доріжку перед входом до столичного кінотеатру ”Київ”. Тут розпочинається  прем’єра російського фільму ”Адмірал”
35-річний співак Олександр Пономарьов з 22-річною дружиною Вікторією купили в барі кінотеатру ”Київ” коньяк
37-річний видавець журналу ”Папараці” Валід Арфуш із дружиною Лідією Петровою
42-річна актриса Ольга Сумська прийшла із чоловіком Віталієм Борисюком. Ольга приміряє фуражку і шинель офіцера дореволюційної російської армії

У столичному кінотеатрі "Київ" відбулася прем"єра російського фільму "Адмірал". У ній ідеться про ідеолога "білого" руху в царській Росії Олександра Колчака та його коханку Анну Тімірьову.

— Почекайте, доки Ліза приїде. Там є кого фотографувати, — каже фотографам режисер стрічки 46-річний Андрій Кравчук. Він піднімається червоною доріжкою, постеленою перед кінотеатром. На ходу знімає чорний плащ.

— Працювали над фільмом чотири роки, — розказує уже в залі. — Знімали в Москві, Севастополі, Іркутську, під Новгородом, на крейсері "Аврора" в Петербурзі. Створили модель корабля Колчака, бо в Росії не збереглося історичних кораблів.

Анну Тімірьову зіграла 22-річна Єлизавета Боярська. Колчака — Костянтин Хабенський, 36 років. Нещодавно ця акторська пара грала закоханих у фільмі "Іронія долі. Продовження" режисера Тимура Бекмамбетова.

— Це ми помітили їхній тандем, — запевняє Кравчук і починає розщібувати ґудзики на комірі білої сорочки. — У нас кастинг вони пройшли раніше. Але ми довше знімали фільм.

У картині знялися польська актриса Барбара Брильська, режисер Федір Бондарчук.

— Зйомки тривали по 20 годин на день, іноді по 22, — каже артист Владислав Вєтров, 44 роки. Він зіграв покинутого чоловіка Анни. Говорить, що коли дивився фільм, від розчулення розплакався.

— Це було велике кохання. Може, в фільмі замало фізіології, але ми на цьому не акцентували, — пояснює режисер.

Із запізненням на годину з"являється актриса Єлизавета Боярська. Героїня Боярської на 55 років пережила Колчака. Вона 30 років провела

в таборах.

Монтував фільм голлівудський режисер Том Ральф. За допомогою комп"ютерної графіки обличчя Боярської зістарили на 50 років.

— Показали мені, якою буду в старості, — сміється Боярська. — Нічого, навіть симпатична.

Її батько — актор Михайло Боярський — картину ще не дивився.

— Дивилися мама, бабуся і брат, — розповідає Єлизавета. — Мені телефонували знайомі чоловіки, казали, що плакали. Моя бабуся вперта сталіністка, досі береже свій партійний квиток. Після фільму сказала, що, мабуть, помилялася.

Хлопці в формі морських піхотинців проводять глядачів до дверей кінозалу. 35-річний співак Олександр Пономарьов із дружиною Вікторією, 22 роки, купує в барі кінотеатру пляшку коньяку. Несе в руках, затуляючи етикетку.

Актриса 42-річна Ольга Сумська підходить до манекена. На ньому шинель офіцера російської армії. Сумська приміряє фуражку, прикладає до себе шинель. Коли дізнається, що бюджет стрічки 16 млн доларів, каже, що це великі гроші:

— В Україні фільмів такого рівня, на жаль, не знімають. 16 мільйонів — це п"ять концертів Елтона Джона чи Пола МакКартні.

Перед кінотеатром військовий оркестр грає "Прощання Слов"янки", "Все выше и выше...", "Як тебе не любити, Києве мій".

У кінотеатрах Росії стрічку піарять гаслом "Крепче любви только смерть". У Криму його переробили на "Колчак возвращается в Крым".


Зараз ви читаєте новину «Єлизавета Боярська зіграла 75-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі