середа, 18 червня 2008 16:39

Едвін Мартон заробив 17 тисяч євро на Дімі Білані

Скрипаль Едвін Мартон, 34 роки, який виступав на "Євробаченні" разом із Дімою Біланом, поставив 4 тис. євро в букмекерській конторі на перемогу Росії в пісенному конкурсі. У результаті виграв 17 тис.

— Виграш мені ще не перевели, — скаржиться Мартон. — Аби забрати гроші, треба зібрати купу довідок, аж до сплати рахунків за газ. Уже три тижні збираю папери. Мабуть, хочуть перевірити, чи не терорист. Узагалі я не азартна людина, казино не люблю. Це вперше робив ставки.

Нині скрипаль працює над спільним проектом зі Стівеном Спілберґом.

— Зі Стівеном познайомилися в Будапешті, там я зараз живу, — розповідає Едвін. — Ми створюємо разом кілька композицій, побачимо, що з того вийде. Більше нічого не розкажу, бо то секрет.

Мартон грає на скрипці Антоніо Страдіварі, виготовленій іще 1698 року. Інструмент належить одному зі швейцарських банків. Застрахований на $4 млн.

— Дозвіл грати на цій скрипці отримав 1997-го, коли переміг на конкурсі скрипалів у Канаді. Це одна з найдорожчих у світі. На ній грав навіть сам Ніколо Паганіні.

Зараз ви читаєте новину «Едвін Мартон заробив 17 тисяч євро на Дімі Білані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі