вівторок, 26 червня 2007 17:06

Джордж Майкл відсвяткував день народження

У понеділок британський поп-співак Джордж Майкл святкував 44-річчя. Він почав концертний тур, присвячений 25-річчю своєї творчості. Тому подарунки приймав у готелі столиці Нідерландів — Амстердамі.

У вівторок Джордж дав у Амстердамі концерт. 9 липня у рамках свого туру співак приїде і в Україну, виступить на стадіоні "Олімпійський". На 64 вантажівках привезе 100 т сценічного обладнання. Сцену розміром із п"ятиповерховий будинок на стадіоні монтуватимуть п"ять днів дві сотні спеціалістів. Біля неї встановлять величезні вигнуті екрани.

Джордж Майкл — дворазовий володар американської музичної нагороди "Греммі", продав 90 млн дисків. У нього типово британська "баладна" манера поп-музики. Торік у листопаді співак випустив збірку кращих хітів "Двадцять п"ять". У ній зібрав шлягери періоду своєї участі в дуеті "Вем" та власні сольні пісні. З цим альбомом співак уперше за 15 років відправився у світове турне. Крім Києва, Джордж дасть два концерти на стадіоні "Лужники" у Москві. Це буде його перший офіційний приїзд на пострадянський простір. У ніч на 1 січня цього року Джордж улаштував приватний концерт на підмосковній віллі російського олігарха Володимира Потаніна. В Росії співак отримав рекордний за свою кар"єру гонорар у $3млн.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл відсвяткував день народження ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі