четвер, 22 лютого 2007 17:32

Джеймса Брауна поховають через два місяці після смерті

Американський співак Джеймс Браун ще на Різдво помер від пневмонії. Проте його тіло й досі лежить у морзі в американському штаті Південна Кароліна. Діти покійного дотепер сперечалися, де треба поховати батька. А ще сварилися за його спадок, майже $1 млрд.

Дружина співака, Рей Браун, заявила:

— Джеймса ми поховаємо наступного тижня в достойному місці, яке буде таємним. На похорон пресу не  запрошуватимемо. Тільки десяток найближчих родичів.

Подейкують, що в такий спосіб вона помстилася покійному. Джеймс Браун не вписав до заповіту ні своєї жінки, ні 5-річного сина Джеймса. Тому після смерті співака його родині заборонили входити до будинку, де сім"я прожила разом десять років. Браун, помираючи, просив, щоб на його похорон прийшло багато народу, а на кладовищі лунала його музика. Зараз удова музиканта звернулася до суду Південної Кароліни. Вона претендує на половину спадку і вимагає, щоб її пустили до маєтку.

Джеймса Брауна називають "хрещеним батьком соулу". 1933-го він народився у місті Браннел у Південній Кароліні. Його виховувала тітка — власниця будинку розпусти. Разом із Елвісом Преслі та Бобом Діланом Джеймс Браун протягом 50-ти років ХХ століття був однією з найвпливовіших постатей у музиці.

Зараз ви читаєте новину «Джеймса Брауна поховають через два місяці після смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі