неділя, 04 березня 2007 16:22

Дмитро Корчинський прокляв Ларса фон Трієра

15-хвилинну чорно-білу короткометражку "Острів-2: Всеперемагаюча сила добра" презентував цієї суботи у власному офісі лідер громадської організації "Братство" Дмитро Корчинський, 43 роки.

— Хочу довести, що православ"я — це драйв і релігія сильних, — заявив він.

Головну роль зіграв духівник "Братства" отець Адріан. Зйомки проходили в офісі організації. Батюшка не веде діалогів. Майже весь час він б"ється. Cпочатку дає у вухо мусульманину, який із офісу "Братства" хоче поцупити церковну чашу. Потім кладе на лопатки міліціонера, який його образив.

— Так священик утілює всеперемагаючу силу добра, — упевнений Корчинський. Він пророкує стрічці велике майбутнє.

— Люди, що побачать цей фільм, не відірвуться від екрана, — заявляє Дмитро.

Називає "Острів-2" авторським кіно, альтернативою "салонним та гламурним фільмам великого прокату".

— Хай буде проклятий Ларс фон Трієр, який додумався знімати такі фільми до мене, — обізвав Корчинський данського режисера.

Ларс фон Трієр номінувався на премію Американської кіноакадемії "Оскар" і не раз отримував призи на Каннському кінофестивалі.

Перший фільм "Братства" під назвою "Кривава мерія" заборонив показувати Шевченківський суд Києва. "Острів-2" Корчинський розмістив на інтернет-сторінці "Братства". Там стрічку може подивитися кожен.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Корчинський прокляв Ларса фон Трієра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі