четвер, 20 вересня 2007 17:36

Дмиро Харатьян образився на киян

47-річний Дмитро Харатьян зіграв цього тижня таксиста-двоєженця в антрепризній виставі "Щасливчик Сміт" за п"єсою британського драматурга Рея Куні. Вистава пройшла в київському Жовтневому палаці. Режисер — москвич Олексій Кирющенко.

Квитки коштували від 50 грн. У залі не було вільних місць. Харатьян грав лондонського таксиста Джона Сміта, який живе на дві сім"ї. В одній родині в нього вже доросла донька, в іншій — син. Якось Смітові діти знайомляться по Інтернету. Дівчина запрошує хлопця в гості і хоче познайомити зі своїми батьками. Герой Харатьяна весь час намагається цього не допустити.

— Було багато галасу, біганини, — ділиться враженнями глядач 47-річний Антон Степ"юк. — Харатьянові, як акторові, я не вірив. Два акти він просто викрикував свої репліки, а не грав роль. Комедія має піднімати настрій. А я цього вечора ледве не заснув.

Дмитро Харатьян після вистави мав стомлений вигляд.

— Публіка мені сьогодні сподобалася, — зізнався він "ГПУ". — Але я не продавав би квитків глядачам, які не вимикають мобільних телефонів. Сьогодні вони мені запороли кілька важливих діалогів. Має бути якась повага до артиста. Тим більше, що я викладався на всі сто.

Зараз ви читаєте новину «Дмиро Харатьян образився на киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі