четвер, 18 грудня 2008 17:39

Для зйомок кліпу перефарбували трактор

11 грудня у столичній галереї "ХудГраф" презентували дебютний кліп гурту "Село і люди" з такою ж назвою. Музиканти переробляють англомовні хіти на свій лад — називають це "колгоспним роком".

Кліп на пісню You are my heart гурту Emaho знімали в селі Тимчинки під Харковом. Використали звучання акордеона й балалайки.

— Місцевих хлопців і дівчат переодягали, робили із них яскраво виражених селян, — режисер Дмитро Нестеров закурює цигарку. — І тут з"являється парнішка у вишневому пальто й оранжевих гумових чоботях. Подумав: "Оце так художники попрацювали!" А він, виявляється, просто прийшов на галас біля клубу.

— Дуже нам поміг мій друг із Тимчинок Дмитро. Його батько — фермер, виділив нам трактор, навіть дозволив перефарбувати, — розказує соліст 29-річний Олександр Гончаров. Трактор перефарбували в біле й червоне, на колесах написали "Село і люди".

У кліпі показують дискотеку в клубі, кохання на скирті сіна і двох бабусь у чорних куфайках і хустках. Режисер каже — бабці не знали, що їх знімали на камеру.

— Оце так здивуються, як побачать себе по телевізору. Хоч би в суд не подали, — хреститься.

Гурт утворився 2002-го. Музиканти виступають на клубних вечірках.

— Цього літа відпочивали у Сімеїзі, заробляли гроші. Почали співати посеред пляжу. За 20 хвилин усі, хто був у морі, стояли біля нас і балдєлі. Ми прикалуємося, то єсть даємо старим пісням нове життя. Хочемо показати, що нічого нового в музиці не створюється.

У репертуарі гурту 30 перероблених композицій.

Зараз ви читаєте новину «Для зйомок кліпу перефарбували трактор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі