неділя, 01 квітня 2007 16:46

Діма Білан обіцяє вирвати собі язик

Удова продюсера Юрія Айзеншпіса Олена Ковригіна погрожує судом 25-річному російському співакові Дімі Білану (справжнє ім"я Віктор Белан). Айзеншпіс був продюсером Білана. 2005-го він помер від серцевої недостатності. Через кілька місяців Олена Ковригіна вийшла заміж. А в березні цього року заговорила про свої права на Білана та його творчість. Її адвокат — Павло Астахов, який на українському телеканалі "НТН" веде програму "Время суда".

— За документами, які підписав Білан, — заявляє Ковригіна, — права на його творчість перейшли синові Айзеншпіса — Михайлові. Але він неповнолітній. Тому розпоряджатися правами Білана буду я.

Жінка запевняє, що Білан повівся з нею по-хамськи:

— Не брав слухавку, коли я намагалася його знайти. Білан і досі не відіграв концерти, які влаштовував мій чоловік!

— Я швидше вирву собі язик, ніж буду працювати з Ковригіною, — каже Білан. — Після смерті Айзеншпіса в мене не було нічого, крім машини. Мене зняли з усіх ефірів, багато дверей переді мною зачинилися. Тому до моїх грошей Ковригіній — зась!

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан обіцяє вирвати собі язик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі