четвер, 28 лютого 2008 15:36

Діджеї намовляли полтавців міняти "часы" на годинник

У полтавському клубі "Спайдер" відбулася вечірка із україномовним репертуаром. Столичні діджеї Архітектор, Валік та ТонІк, а насправді музиканти гуртів "Тартак", "Бумбокс" і "ТНМК", прибули до Полтави з акцією "Ремікс 482".

Хлопці подорожують країною і пропонують місцевим діджеям україномовний матеріал для реміксів. Усі троє є учасниками руху "Не будь байдужим", який популяризує все українське.

— 482 — це початкові цифри штрих-коду, яким позначаються товари, вироблені в Україні, — каже 27-річний Антон Батурин (ТонІк). — Сьогодні українська клубна музика ще слабо розвинута. А ми хочемо переконати людей, що така музика є!

Перед Полтавою діджеї відвідали Харків, Донецьк та Одесу.

— У кінці року зберемо найвдаліші композиції і видамо збірку реміксів на пісні україномовних виконавців, — додає ведучий каналу "М1" 23-річний Вова зі Львова. — Потім безкоштовно розповсюдимо її в нічних клубах.

Відвідувачі можуть узяти собі значки з написом "Міняю часы на годинник" і яскраві посібники з порадами, як перейти на українську в повсякденному спілкуванні. Звучать хіти — "Червона рута", пісні "ВВ", "Братів Гадюкіних".

— Я тут вперше. Музика достойна, але погано, що дозволяють курити всередині, — нарікає Марина — студентка техуніверситету. — Від диму аж очі ріже.

Зараз ви читаєте новину «Діджеї намовляли полтавців міняти "часы" на годинник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі