вівторок, 18 березня 2008 14:07

Діджей Паша озвучив слоненя

В українських кінотеатрах із 13 березня розпочався показ мультфільму "Хортон". Це екранізація казки "Слон і порошинка" американського дитячого письменника ХХ ст. Теодора Гейзеля, який писав під псевдонімом Доктор Сьюз. Українцям історія відома з мультика "Друзі мої, де ви?". 1987 року на "Київнаукфільмі" його зняв режисер Тадеуш Павленко.

Сучасну версію зробили на американській кіностудії "ХХ століття Фокс Анімейшн", відомої своїми попередніми роботами "Льодовиковий період" і "Роботи". Головного героя, слоненя Хортона, в англійській версії озвучив комік Джим Керрі. В українському варіанті Хортон говорить голосом Павла Шилька, 30 років, президента холдингу "Ґала медіа Юкрейн", більше знаного як діджей Паша.

— В останній вечір дубляжу ми записували звуки, що видає мій персонаж: сопіння, крики, схлипування, — розповідає Павло на презентації мультфільму в столичному кінотеатрі "Київ", — прийшов додому зовсім без голосу. Але через день відійшов.

У мультфільмі слон Хортон рятує від загибелі порошинку, що живе на квітці конюшини, яку несе в хоботі слон. Слоненя чує голоси, які лунають із порошинки і дізнається, що на ній є ціле місто Хтовськ (в англійському оригіналі — Хтовіль). У ньому живуть маленькі істоти — хтоськи. Хортон хоче сховати квітку в безпечне місце.

— Найважче було співати пісеньку, — веде далі Павло. — Все, що в мене вийшло — це промовляти слова під музику. Знаю, що в музиці сім нот, і це все.

— А я завжди думав, що їх п"ять, — усміхається керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, 30 років.

Його голосом говорить дивакуватий мер Хтовська, який має 96 доньок і сина.

В останній вечір ми записували сопіння, крики, схлипування

— Мій персонаж безумно енергійний і непосидючий. Я на нього схожий. А також він хороший сім"янин, а мені це імпонує, — говорить Зеленський, тримаючи за руку 3-річну доньку Сашу. — Сьогодні я вперше взяв із собою в люди доньку. Мені головне, щоб мультик сподобався їй.

Зараз ви читаєте новину «Діджей Паша озвучив слоненя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі