понеділок, 18 серпня 2008 14:58

Дана Інтернешнл із "НеАнгелами" збираються на "Євробачення-2009"

  Дана Інтернешнл — у минулому чоловік Шарон Коен. 1993 року він змінив стать. Нині Дана має великі груди, тонку талію, широкі стегна. Розмовляє тонким голосом. Колишнього чоловіка нагадують хіба що великі долоні. Довгі нігті нафарбовані червоним лаком, на
Дана Інтернешнл — у минулому чоловік Шарон Коен. 1993 року він змінив стать. Нині Дана має великі груди, тонку талію, широкі стегна. Розмовляє тонким голосом. Колишнього чоловіка нагадують хіба що великі долоні. Довгі нігті нафарбовані червоним лаком, на

Ізраїльська співачка, переможниця "Євробачення-98", 34-річна Дана Інтернешнл (справжнє ім"я — Шарон Коен) на два дні приїхала до Києва. Вона записала пісню I need your love з українським дуетом "НеАнгели". Виконуватимуть її російською й англійською. Восени Дана та "НеАнгели" влаштують спільний тур містами України. А наступного року збираються разом узяти участь у "Євробаченні".

— Є три варіанти, яку країну ми представлятимемо: Україна, Ізраїль і... ще щось, не пам"ятаю, — розповідає 23-річна солістка "НеАнгелів" Віка. — Це не від нас залежить.

У прес-центрі розважального комплексу "Арена" Дана з"явилася попід руки з Вікою та Славою.

— Я завжди стежу за "Євробаченням", — додає Дана Інтернешнл. — Хоча в Ізраїлі не сильно розбираються: Україна виступає чи Росія, якщо співають російською. Пам"ятаю вашу учасницю... — затягує пісню Wild dances, із якою 2004 року на конкурсі перемогла Руслана. — Коли дивилася вдома, зразу сказала, що вона переможе. Але на цьому конкурсі не завжди перемагає кращий.

— Як ставитеся до Вєрки Сердючки? — цікавляться у співачки.

— А хто це? — не розуміє Дана.

24-річна Слава з "НеАнгелів" малює над головою уявну зірку, намагається пояснити, як виглядає Сердючка.

— Це та, що вся в блискітках? Супер! — вигукує ізраїльтянка.

Підскакує з місця, пристрибує під мотиви Сердючкиної "Лаша Тумбай".

У кліпі "НеАнгели" з"являються у червоних корсетах та спідницях від Діани Дорожкіної. Чорні лакові чоботи дівчатам шили на замовлення. Дана також у золотистому корсеті від української дизайнерки.

Знімають дубль, як дівчата рухаються по білій доріжці вздовж білих стін. За задумом режисера, їхнє волосся має розвівати вітер.

— Знімемо кліп за 8 годин. Іншого виходу в нас немає, — каже режисер Віктор Скуратовський, 34 роки. — Дана ввечері поїде з Києва. Одну сцену знімаємо по два, а той по 22 рази.

Співачка оселилася у п"ятизірковому готелі "Опера". Кажуть, жодних особливих вимог до організаторів не висувала. Українських страв не куштувала — під час запису пісень Дана начебто зовсім відмовляється від їжі.

Кліп "НеАнгелів" та ізраїльтянки із вересня з"явиться на телеканалах.

Зараз ви читаєте новину «Дана Інтернешнл із "НеАнгелами" збираються на "Євробачення-2009"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі