середа, 28 лютого 2007 15:12

Через Сумську затримали показ фільму

Допрем"єрний показ французько-грузинсько трилера "13/ Тринадцять" відбувся у столичному концерт-холі "Фрідом" у вівторок.

40-річна українська актриса Ольга Сумська потрапила в затор. Через це показ затримали майже на годину. У холі Сумська поцілувала актора Олексія Богдановича й узяла келих білого вина. Стрічку не додивилася.

— Це не моє, — сказала, стенувши плечима, після двадцяти хвилин перегляду.

Із нею залу залишили ведучі каналу "Інтер" Олексій Дівєєв-Церковний та Інна Цимбалюк. До кінця півторагодинну стрічку додивився лише Богданович.

— Не побачив нічого ані для серця, ані для розуму, — зізнався він.

Зараз знімає американську версію з Бредом Піттом

"13" — дебютна повнометражна картина 28-річного грузинського режисера Гели Баблуані. Його батько — класик грузинського кіно Теймузар Баблуані. Понад десять років тому родина переїхала до Франції.

— Гела зняв у фільмі ледь не всю грузинську діаспору у Франції, — каже директор компанії "Артхаус Трафік" Денис Іванов. — Головну роль Себастьяна виконує його молодший брат Георгій, в епізодах грають його батько, мати, брат, сестра і сам режисер.

У стрічці молодий грузинський емігрант живе в передмісті Парижа. Наймається лагодити дах у будинку наркомана. Той помирає від передозування в теплій ванні, не заплативши хлопцеві за роботу. Себастьян знаходить у будинку конверт із квитком на потяг і готельною бронею. І вирушає у невідому мандрівку.

— Режисер зробив фільм чорно-білим, щоб колір не відволікав уваги глядача, — зауважує Іванов.

На допрем"єрний показ у "Фрідомі" режисер не приїхав. Зараз він у Каліфорнії знімає американську версію фільму з голлівудським актором Бредом Піттом у головній ролі. Мав прилетіти брат Гели, Георгій, та й він через зйомки в останню мить відмовився.

Із 1 березня трилер "13" йтиме в столичному кінотеатрі "Батерфляй-Ультрамарин". Опісля його покажуть в інших великих містах України.

Зараз ви читаєте новину «Через Сумську затримали показ фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі