понеділок, 22 вересня 2008 18:25

Брітні Спірс заспіває з Тімберлейком

26-річна американська співачка Брітні Спірс запише спільну композицію з колишнім хлопцем, співаком Джастіном Тімберлейком, 27 років. Вони збиралися заспівати дуетом торік, але в день запису Брітні не з"явилася у студії.

— Наш роман тривав чотири роки. Я важко пережив розлучення. Написав пісню "Плач за мною, річко", в якій сміявся над Брітні. Хотів, щоб наші стосунки тривали, — розповідає Джастін.

Пісня увійде до нового альбому Спірс. Він з"явиться на початку 2009-го. Іншу пісню, "Моє дитя", співачка присвятила своїм дітям — 3-річному Шонові Престону та Джейденові Джеймсу, 2 роки. Опіку над ними вона передала колишньому чоловікові — американському співаку і танцюристу 30-річному Кевінові Федерлайну.

На 25-й церемонії вручення премій "Відео М"юзік Евордс" у Голлівуді Брітні Спірс отримала одразу три нагороди: за краще відео року, краще відео у стилі поп і краще жіноче відео до кліпу "Шматок мене".

Заспівати на церемонії нагородження Спірс не змогла через погане самопочуття.

— Брітні лікувалася у психіатричному відділенні медичного центру Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі, — каже мати співачки Лінн Спірс.

Восени в американських книгарнях з"явиться книга Лінн "Через Шторм. Реальна історія популярності нашої сім"ї у світі таблоїдів". У ній вона дає пояснення скандальної поведінки доньки упродовж двох останніх років. Лінн пише, що менеджер доньки Сем Латфі подрібнював пігулки й підмішував їх у їжу співачки. Так він сподівався викликати кому, яка допомогла б вилікувала Брітні від випивки й наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс заспіває з Тімберлейком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі