понеділок, 23 квітня 2007 15:03

Боно пише мюзикл "Людина-павук"

Соліст ірландського рок-гурту "U2" Боно, 46 років, пише музику для бродвейського мюзиклу "Людина-павук". Його в Нью-Йорку ставить американська студія "Марвел". Репетиції почнуться влітку, а прем"єру запланували на липень цього року. Режисером постановки буде Джулі Теймор, яка зняла фільм "Фріда" із Сальмою Хаєк у головній ролі. Вона ще не знайшла актора на роль людини-павука Пітера Паркера.

— Шукаю молодого актора з гарним поп-рок вокалом, — заявила Теймор. — Ще є ролі жінки-павука Арахни та зеленого гобліна.

Це — другий мюзикл в історії Бродвея, що ставиться за коміксом. Першою була постановка 1966 року "Це — птаха, це — літак, це — супермен". Квитки на неї продавалися погано, тому мюзикл зник через кілька місяців.

Проте людина-павук у кіно — один із найпопулярніших персонажів. Перша частина, знята 2002-го, стала найкасовішою стрічкою року. Вона зібрала $821 млн. Друга частина зібрала вже $783 млн. Прем"єра третього фільму "Людина-павук" пройде в Україні 3 травня.

Зараз ви читаєте новину «Боно пише мюзикл "Людина-павук"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі