Ексклюзиви
неділя, 20 травня 2007 16:56

Богдан Бенюк озвучив Шрека

17 травня в Україні презентували третю частину американського мультфільму "Шрек". Це продовження історії про доброго людожера, його друзів кота й віслюка. У київських кінотеатрах стрічка ішла українською та російською мовами. Українською Шрека озвучив актор столичного театру ім. Франка Богдан Бенюк. На прем"єрі його не було, актор поїхав на зйомки до Москви.

Найбільше відомих людей пришли до столичного кінотеатру "Кінопалац". Були дорослі доньки Бенюка Леся й Мар"яна та 9-річний син Богдан, телеведуча Маша Єфросиніна, донька Олександра Пономарьова від першого шлюбу — Женя.

— У мене подвійне враження, — каже "ГПУ" після прем"єри 40-річна актриса Ольга Сумська. Вона прийшла з 5-річною донькою Анею. — Дуже яскраво, але занадто багато агресії. Шокує, як головні герої б"ються. Але це сучасне бачення. Жорстокість поєднана з лірикою й оптимізмом. Деякі моменти непередбачувані — це все американське почуття гумору. Нашими дітьми воно сприймається, а таким поколінням, як ми, — ні. В Україні не роблять таких мультиків, бо немає грошей. Але вчитися треба саме на таких роботах. Ганнуся в бурхливі моменти навіть просила вийти. Вона і самого Шрека боїться, бо він таке зелене страшко! А Бенюк — супер, озвучив мультик геніально.

Каже, якби їй запропонували озвучити кохану Шрека, погодилася б. Але голосом Фіони говорила актриса Катерина Коновалова.

У київських кінотеатрах квитки на "Шрека" коштують 10–70 грн. На найближчі вихідні всі розібрали.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Бенюк озвучив Шрека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути