вівторок, 17 квітня 2007 16:37

Бенкендорф зніме фільм у Туреччині

Кінокомпанія "Film UA" знімає двосерійний фільм "Вітчим". Восени його покажуть на телеканалі "СТБ". Ми потрапили на перший день зйомок на столичній вулиці Стара Поляна, що в районі Татарки. Помічники 60-річного режисера Андрія Бенкендорфа на знімальному майданчику розстелили ковдру. Режисер розбиває на ній тарілку з написом "Вітчим". Потім ковдру ретельно пилососять.

За сценарієм у авіакатастрофі гине бізнесмен, якого грає телеведучий Костянтин Стогній, 38 років. Його дружина Ганна (Лариса Руснак) знайшла собі іншого чоловіка, якого втілює Андрій Руденський. Однак Ганна невдовзі помирає через тяжку хворобу. А її донька Шура (Ксенія Князева) закохується у свого вітчима.

Режисер час од часу вибігає зі знімального майданчика на вулицю покурити.

До акторів звертається "дети".

Кімната, в якій знімають перші дублі, тісна. Біля однієї стіни — кухонний стіл і стільці, біля іншої — диван. На столі лежать чипси, помічник режисера попереджає, щоб журналісти їх не їли:

— Це не фуршет, а частина експозиції.

— Мені Бенкендорф сказав: "Костя, все буде як у житті", і я подумав: круто, — розповідає Стогній. — Але потім я дізнався, що підірвуся у літаку. І попросив Андрія, щоб цей момент не був "як у житті".

— Сценарій підкупає простотою, — каже Ксенія Князева, 23 роки. — У моєї героїні дуже тяжка доля. Їй треба боротися й виживати з невідомою і чужою людиною, в яку вона починає потроху закохуватися. Типова історія. Але після таких складних фільмів, як "Кохання-зітхання", де я грала Ірину, і "Слуга государєв", де я грала Шapлoтту дe Moнтeppac, хотілося чогось приземленого.

— У фільмі немає бігалок, стрілялок і боротьби, — розповідає режисер, — усе добре закінчується. Сцену авіакатастрофи знімемо на Бориспільському летовищі, а потім поїдемо до турецького міста Стамбул.

Зараз ви читаєте новину «Бенкендорф зніме фільм у Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі