Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2007 15:51

Автор "Ночного дозора" видав новий роман

39-річний російський фантаст Сергій Лук"яненко, автор книжок "Ночной дозор" і "Дневной дозор", минулої п"ятниці видав п"ятий роман "Чистовик". Це друга книга з циклу "Работа над ошибками". Перша — "Черновик" — вийшла минулого року.

"Работа над ошибками" — історія про менеджера комп"ютерної фірми Кирила.

Він функціонал — вартовий між двома паралельними світами на різних планетах. Чоловік контролює міжсвітовий прохід за допомогою своїх думок. Це робити його змушують заможні люди з паралельного світу "Земля-1", що відстає від нашого сучасного життя на 50 років. Багатії з "Землі-1" ставлять експерименти над Землею. У романі "Чистовик" Кирило відмовляється від цього, тому його хочуть убити.

— Лук"яненко вміє утримувати увагу читача, — каже українська письменниця-фантастка Яна Дубинянська, 32 роки. — Інтрига у нього завжди розкривається в самому кінці. Лук"яненко — професіонал. Та українські фантасти Дяченки пишуть краще. Вони більше уваги приділяють психології героїв.

"Чистовик" вийшов накладом 300 тис. примірників. В Інтернеті його можна купити за 57 грн або прочитати на одному з сайтів. На столичному книжковому ринку "Петрівка" видання коштує від 40 грн. В українські магазини воно надійде за кілька тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Автор "Ночного дозора" видав новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути