четвер, 25 вересня 2008 17:19

"А.Р.М.І.Я" танцює стриптиз у новому кліпі

Автор: фото: Володимир ГОВОРУХА
  22-річній Світлані Сафроновій шкіряний купальник заважав танцювати
22-річній Світлані Сафроновій шкіряний купальник заважав танцювати

— Плевать на ошибки, тела наши гибки! Руки вверх, ноги шире — без потери в эфире, — співають дівчата з групи "А.Р.М.І.Я". На застеленій сріблястим килимом сцені вони танцюють стриптиз. У павільйоні "Укрнаукпопфільму" на столичній вул. Кіото знімають кліп "А.Р.М.І.Я зверху". Телеглядачі побачать його наприкінці жовтня.

Довгі шкіряні плащі учасниці кидають під ноги. Вони в чорних закритих купальниках. На трусиках у світлі прожектора виблискує велика срібна літера "А".

— Одягнула дівчат за останніми модними тенденціями, — каже стиліст Юлія Андрєєва, 25 років. — Над костюмами працювала два тижні. Співачкам сподобалися приталені шкіряні плащі з модним гострим плечем.

— Це костюм-трансформер. У ньому незручно, — скаржиться співачка 22-річна Світлана Сафронова. — Усе прилипає до тіла.

Андрєєва поправляє їй бюстгальтер.

— Актуальне поєднання чорного та срібного кольорів зробило костюми космічними. Вийшло так, як ми й задумали — космічна армія супергероїнь.

У перерві між зйомками дівчатам натирають тональним кремом і пудрою стегна. Вони п"ють "Бьорн".

— Чи роздягнуться повністю, не знаю навіть я, — каже режисер кліпу 26-річний Олександр Філатов. Торік він зняв кліп на пісню "А.Р.М.І.Ї" "Викликаю на бій".

— Ми професійно займаємося танцями, — запевняє солістка і хореограф групи 25-річна Оксана Задорожна. — Щоби навчитися танцювати стриптиз, брали уроки у професійної стриптизерші. Мене це так надихнуло, що на власному весіллі поставила номер з елементами стрип-денсу.

У суботу Оксана Задорожна вийшла заміж за продюсера кліпмейкерської компанії "Пістолет фільм" Олександра Хімчука, 28 років.

Коли дівчата залишаються в бюстгальтерах і трусах, журналістів просять вийти зі знімального майданчика.

Зараз ви читаєте новину «"А.Р.М.І.Я" танцює стриптиз у новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі