вівторок, 30 червня 2009 18:20

Антон Ланге продає фото оголених жінок

Автор: фото з сайту www.arterium.su
  У Києві відкрилася виставка  робіт російського фотохудожника Антона Ланге. Цей знімок він зробив на Ямайці. ”Оголеною мріє знятися кожна жінка”, — каже Ланге
У Києві відкрилася виставка робіт російського фотохудожника Антона Ланге. Цей знімок він зробив на Ямайці. ”Оголеною мріє знятися кожна жінка”, — каже Ланге

У столичній галереї Brucie Collections на вул. Артема, 55б відкрилася виставка російського фотографа Антона Ланге. Його знімки оголених жінок друкують журнали "Елль", "Плейбой", "Воґ". Це перша виставка фотохудожника в Україні.

— Люблю сочетать в фотографиях прекрасных женщин и самые красивые места планеты, — розповідає Антон Ланге, 45 років.

Сідає на підвіконня, 10 хв. позує фотографам.

— Виставлені тут знімки робив на островах Південної Італії, на Ямайці, Ібіці, в Китаї та Криму. Знятися оголеною мріє кожна жінка.

На виставці показують 25 чорно-білих фото. Їх ціна починається з $2 тис.

— Оцю роботу вже продали за 3,5 тисячі доларів, — Олена Шабашкевич, арт-директор галереї, показує фотографію "Негритянка ІІІ". На знімку — знята зі спини чорношкіра жінка з оголеними сідницями.

Найдорожча робота — "Фото чотирьох сфер" — коштує $4,2 тис.

— Її важко відрізнити від живопису. Створювати її мені допомагало багато людей: ставили світло, розставляли на синьому тлі білі кулі, — говорить Ланге. — Фотографії дорогі, бо їх тираж не більше 10–15 примірників.

Справжнє прізвище Ланге — Тамарін. Змінив його після того, як 1992-го поїхав до Парижа. Там працював фотографом компанії "Данон".

— Я не розлучаюся з камерою з 10 років. У дитинстві мріяв стати біологом (закінчив біологічний факультет Московського державного університету, має диплом ботаніка. — "ГПУ"). Жінки мене почали цікавити в 6 років. Тоді вперше закохався. Оголена жінка викликає в мене таке саме почуття, як і 30 років тому.

Для "Плейбоя" майстер знімає з 1996-го. Каже, російські зірки часто просять його про приватні фотосесії.

— Та я не дуже люблю знімати наших зірок. Багато з них зарозумілі. Бували випадки, коли я сам виставляв жінок за двері.

Зараз ви читаєте новину «Антон Ланге продає фото оголених жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі