пʼятниця, 26 жовтня 2007 17:56

Ані Лорак записала альбом "15"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Вихід свого десятого диску Ані Лорак святкувала у столичному клубі ”Оазис”. За столом зліва направо: співачка Таїсія Повалій, бізнесмен Тимофій Нагорний із дружиною, гімнасткою Лілією Подкопаєвою, та чоловік і продюсер Повалій Ігор Ліхута
Вихід свого десятого диску Ані Лорак святкувала у столичному клубі ”Оазис”. За столом зліва направо: співачка Таїсія Повалій, бізнесмен Тимофій Нагорний із дружиною, гімнасткою Лілією Подкопаєвою, та чоловік і продюсер Повалій Ігор Ліхута

У середу 29-річна співачка Ані Лорак (справжнє ім"я Кароліна Куєк. — "ГПУ") презентувала в київському клубі "Оазис" альбом "15". Саме стільки років вона співає на сцені.

— У 15 років я перемогла на конкурсі "Утренняя звезда" в Москві, — згадує співачка. — Там уже була заявлена якась конкурсантка Кароліна. Тому ведучий програми Юрій Ніколаєв запропонував мені прочитати своє ім"я навпаки. Вийшло "Ані Лорак".

Новий альбом записували дев"ять місяців. Каже, в ньому три настрої — танцювальний, ліричний і драйвовий.

— Є пісня "Ітс май лайф" співака Джона Бон Джові. Він дав мені дозвіл на її виконання. Я переслала йому запис пісні з моїм голосом. Бон Джові прослухав і відписав: "Це просто чудово!".

Також на диску є дві версії пісні "Верни мою любовь". Одну співачка виконує з Валерієм Меладзе, іншу — сама. Рік тому ходили чутки, що Ані Лорак співатиме в групі "Віа Гра", яку продюсує брат Меладзе Костянтин.

— Ми з Кароліною будемо співпрацювати, — натякав тоді продюсер. Але контракту вони не підписали. Нині Лорак продюсує себе сама.

— Пам"ятаєте перший гонорар? — запитуємо в неї.

— У чотири роки я влаштовувала сольні концерти у дворі для сусідів, — мружить очі Лорак. — Замість мікрофона брала скакалку. Співала пісні Пугачової, уявляла себе зіркою. Якось чекала на старшого брата. Було нудно, я почала голосно співати. Якась бабуся тицьнула мені в руку залізний радянський рубель. Сказала: "Ти ще багато таких заробиш". На той рубель я купила цукерок і печива.

На перший гонорар купила цукерок і печива

За столиком у клубі сидить 28-річна гімнастка Лілія Подкопаєва із 36-річним чоловіком Тимофієм Нагорним.

Лорак — хрещена їхньої доньки, яку вони назвали Кароліною на її честь. Зараз їй 10 місяців.

— П"ять років тому нас із Ані познайомила Тая Повалій на якомусь концерті. Потім я сама подзвонила Кароліні й запросила на вечерю. Вона мені відразу здалася милою. Зараз ми як сестри, — запевняє Подкопаєва.

Після пісні "Жду тебя" 46-річний продюсер Юрій Фальоса дарує Ані Лорак букет із семи червоних троянд. Повертається за столик, де на нього чекає співачка Міка Ньютон. Ані проводжає його поглядом.

— Спасибо за все, что ты сделал для меня, — каже йому в спину.

Фальоса 13 років продюсував Лорак. Він побачив її на конкурсі "Первоцвіт" у Чернівцях і запросив до Києва. Кажуть, що вони 10 років жили разом. А розійшлися, бо співачка закрутила роман із футболістом Сергієм Ребровим.

Із колонки праворуч від сцени на підлогу падає білий папірець. На ньому записані дев"ять пісень, які Лорак співатиме на концерті в клубі. Знизу дописано: "На біс!". Мікрофон із рук Лорак вихоплює продюсер та чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута, 46 років.

— Спасибо Украине за то, что у нее есть Ани Лорак, — вигукує.

— Лихута это сказал бесплатно, — уточнює ведучий вечірки ді-джей Паша.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак записала альбом "15"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі