вівторок, 14 серпня 2007 16:58

Ані Лорак схудла для зйомок

Цієї неділі 29-річна співачка Ані Лорак (справжнє ім"я Кароліна Куєк) зняла кліп на пісню "Я с тобой" на даху  столичного універмагу "Україна". Під час зйомок вона робила сальто та сідала на шпагат.

— Я дуже довго тренувалася, — зізнається співачка. — Прес качаю щодня, постійно ходжу в тренажерний клуб. Для зйомок навіть схудла на два кілограми.

Знімав кліп голландський режисер Джонатан Вейланд. Той самий, що зробив кліп "Любовь, которой больше нет" для Авраама Руссо та Крістіни Орбакайте.

— Ми дивилися пробні матеріали багатьох режисерів із різних країн світу, — розказує Ані Лорак. — І вибрали Джонатана, який працює режисером кліпу й оператором одночасно. Ми надіслали йому на електронну адресу пісню "Я с тобой". Джонатан написав приблизний сценарій. І ми запросили його до Києва. Вейланд неодмінно хотів знімати відео на даху будинку. Він залазив на багато київських дахів. І тільки на універмазі "Україна" сказав: "Це тут!" Я буду в трьох образах, — веде далі Лорак. — В образі співачки — в короткій білій сукні від Анжели Лисиці, танцюристки — в білому топі та вузьких брюках і джампера (виконавця професійних трюків).

Складні трюки замість Ані Лорак виконували джампери з Москви. У Києві таких професіоналів поки що немає.

Наречений Лорак Мурат у кліпі не знімався. Однак на зйомки прийшов. Коли співачка стрибала на високих підборах по парапету, Мурат попросив її злізти. Зрештою взяв на руки і переніс у безпечне місце.

Кліп "Я с тобой" покажуть на українських каналах із середини вересня. Пісня з нього увійде до нового альбому співачки "15", присвяченого 15-річчю творчої діяльності Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак схудла для зйомок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі